Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Bedanec v Škofji Loki

Luka Lakosil, Prebujajoči tiger 19.03.2007
Četi Škofja Loka 1 in Moravče 1 sta se po mnogih disciplinskih opozorilih in skorajšnih ukorih s strani voditeljev Kvajdej končno dobili na skupnem srečanju v Škofji Loki :).
postavljanje krave postavljanje krave (Avtor: primož novak)
Pisal se je 17. marec. Moravška četa se je odpravila na Gorenjsko v staro, a ne razpadajoče mesto Škofja Loka. Voditelji tamkajšne čete so nas bili veseli (kaj pa otroci?). seveda smo bili vsi veseli drug drugega :). Začeli smo z zanimivo igro odvrzi ČIGUMI. Gre se pa tako: če vidiš, da ti mladi nagravžno žvečijo, jim rečeš naj čigumi vržejo proč. In res so ga: na cesto. Tedaj seveda voditelji postanemo rdeči in mladim rečemo, da morajo čigumije pobrati in odvreči v koš. Mladi naredijo to potezo nekoliko drugače in naredijo velik krog do koša, da se zbrihtajo, na koncu pa v pričo vijoličnih voditeljev naredijo še 20 sklec. Ni kaj, dobra igra!

Po razdelitvi v skupine so morali iti v skupine. Skupine smo poslali na pot kjer so morali delati "sve in svašta". Delali so loke in kopje, da so napadli Bedanca. Sestavljali so kravo in prenašali mleko. Tekmovali so tudi v postavljanu šotorov in... in... Firbec!

V glavnem, lakoto smo potešili s hrenovkami in kruhom (malo drugače kot običajno, ko so "šnicli in pomfri"). Nas je pa tudi pošteno prevetrilo, saj je veter pihal kar 550 km/h. uf...

Imeli smo se super in upamo, da bomo lahko tako prijetne dneve preživeli še z drugimi četami.
Fotogalerija
5 slik
postavljanje krave
postavljanje šotora
še vedno mleko gor in dol
mleko gor in dol
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.