Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Zeleni Jure na pohodu

Nataša Kovačič 20.07.2006
Prva priznanja za eko tabor so podeljena!!! Do sedaj se je prijavilo sedem pogumnih čet, ki jih je ekontrola prišla pogledat in malce preverit, kakšno je stanje. Ekontrole so ugotovile, da so se zadeve precej dobro odvijale - našli npr. smo junake, ki so namesto detergentov uporabljali za naravo bolj "sprejemljiva" sredstva (otrobe namreč). Kaj si eni upajo, a ne? :-)
Simon je uradno postal član ekontrole Simon je uradno postal član ekontrole (Avtor: Nataša Kovačič)
Ekontrola je obiskala tabore, od katerih so se res vsi dobro, če že ne odlično, odrezali. Trud je bil poplačan s priznanji, ki si po zahtevnosti sledijo:

kot zadovoljiv je ZELENI JURČEK (do sedaj ostaja neosvojen), drugemu mestu ustreza ZELENI JURIJ (ta je bil najbolj zaželen, podelili smo ga četam iz naslednjih stegov: Kamnik 1, Koroška 1, Postojna 1, Kranj 1 in Železniki 1), za najboljše uspehe je rezerviran ZELENI JURE (kriterijem zanj sta ustrezala tabora čete Loške doline 1 in četi iz Homca 1).
Vsem sodelujočim gredo seveda naše čestitke!

Prva priznanja so torej podeljena, mi pa čakamo na čete, da se prijavite in se potrudite, da dobite plaketico in skulpturco, ki vas bo spominjala na uspeh pri sodelovanju pri eko taboru. Če ste letos že zamudili priložnost, se ni potrebno sekirati, ker Zeleni Jure bo tudi naslednje leto podal na svoj pohod.

Ker je letos Zeleni Jure prvič pogledal na plano, je razumljivo, da se je v JN standardih in v sami izvedbi projekta našla kakšna pomanjkljivost. Da bi se projekt v naslednjih letih "poplemenitil", so dobrodošla vsa vaša mnenja, graje in pohvale, ki se nanašajo na eko tabor. Kaj vas žuli in kaj v vas budi veselje, lahko natipkate v mail, ki ga pošljete na naslov jakob.levec@skavt.net oz. natasa.kovacic@skavt.net.
Fotogalerija
9 slik
Simon je uradno postal član ekontrole
ognjišče, s katerega je nekaj kamnčkov ušlo neznano kam ...
prostor za nevarne odpadke (baterije in zdravila)
ekontrola se posvetuje
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.