Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

»Zdej smo pa tut mi v mreži!«

Vesna Uršič in Nina Blanik, Škofljica 1 08.09.2012
Se sprašuješ v kakšni mreži? Ja, v mreži voditeljev seveda! Kot vsako leto doslej, je tudi letos potekala taborna šola Metode PP. Ampak letošnja taborna šola je bila najboljša do sedaj (to je potrdil celoten SVOD). ;)
(Avtor: Neznan)

Po neverjetnem poletju, kmalu po taboru voditeljev, smo se zbrali skavti vsi z isto željo v srcu: Postati voditelj veje popotnikov in popotnic. Natančneje v petek 17.8.2012, že navsezgodaj zjutraj, smo prišli iz vseh koncev naše prekrasne Sloveniji in se srečali na Igu. Ker je bil naslov naše taborne šole Omreži se, smo takoj spletli mrežo, ampak žal je bila prešibka in smo en za drugim popadali ven.

Naš naslednji cilj je bil okrepiti to mrežo, zato smo se podali na pot čez hribe in doline, čez Iški vintgar in čez Rakitno, vse do Rakeka. No ja, te poti nismo opravili v enem dnevu, potrebovali smo zgolj sedem dni. Seveda pa nismo samo hodili in spali, vmes smo tudi odlično jedli (še enkrat hvala kuharici Anji in kuharju Matevžu) in se imeli fajn.

A taborna šola je vseeno šola in ne samo še en skavtski tabor, tam smo bili, da se nekaj naučimo in ne le zabavamo. Kaj vse pa smo se naučili? Veeeliko in še več,vse, od kuhanja do tega kako izdelati FIDO-ta :) . Upam le, da bomo vse to uspešno uporabljali tudi vsak v svojem stegu.

Vse lepo se enkrat konča in kaj kmalu je prišel žalostni četrtek 23.8.2012, ko smo se poslovili. Na srečo pa nam je po sedmih dneh, po dolgi poti, po neštetih temah zadnji dan končno uspelo splesti mrežo, ki je zadržala prav vsakega od nas. Spletli smo mrežo voditeljev.

Na koncu pa hvala vsem voditeljem in vsem udeležencem za nepozabno doživetje in ROM POM POM!

Fotogalerija
14 slik
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.