Zažiga

45 Zažgi

Prenesi v

Zagorskih knapov zaklad – Nagradna igra

Simon Drnovšek 20.01.2007
Zagorski skavti že 10 let raziskujemo svoj domači in tuji teren. Nekaj časa nazaj smo v enem od opuščenih rudniških rovov odkrili zaklad. Nemara je pripadal zmaju, čigar kri se je pred davnimi časi strdila in postala premog. Ker pa Zagorjani neradi obdržimo stvari zase smo se ob praznovanju našega prvega desetletja obstoja odločili, da zaklad prepustimo prvemu, ki ga najde :)
vsebina zaklada vsebina zaklada (Avtor: simon drnovšek)
Da pa seveda to ne bi bilo preveč lahko boste morali pridno spremljati novice na našem SkavtNETu. Do konca maja 2007 vas čaka 20 različno težkih namigov. Zagorskih knapov zaklad je skrit nekje v Sloveniji, vaša naloga pa je da združite namige, se še kako drugače znajdete (podkupovanje ne velja) in poiščete bon na katerem je napisana tel. številka, katero pokličete in prevzamete zaklad.

Kako zgleda sam zaklad si lahko ogledate na sliki. Zagotavljamo vam, da je vreden truda, saj vključuje praktično vse kar rabi vsak skavt na taborjenju.
Zaklad vsebuje:
-iglu šotor za 3 osebe
-ležalna podloga
-spalna vreča
-plinski gorilnik + kartuša
-posoda za kuhanje
-posoda za shranjevanje hrane
-čelka
-nož
-kresilo
-kapa
-čutara

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki prebira novice na SkavtNETu, razen članov Zagorskega SKVO in njihovih ožjih družinskih članov :)

Pomagajo nam: trgovina K2

Lep pozdrav in bodite pripravljeni!
Steg zagorskih knapovTukaj pa je že 1. namig: NA KOLO ZA ZDRAVO TELO
Fotogalerija
4 slike
vsebina zaklada
vsebina zaklada
vsebina zaklada
vsebina zaklada

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.