Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Skavti že 25 let puščamo skavtsko sled

Ana Grahor, trop za praznovanje 25-letnice 08.04.2015
Na tej poti se s svojim delom trudimo bogatiti družbo in puščati edinstveno sled v svetu. Skavtstvo daje priložnost otrokom in mladim, da razvijejo svoje talente. Pri tem igramo pomembno vlogo skavtsko voditelji.
skavti puščamo sled skavti puščamo sled (Avtor: arhiv ZSKSS)

Zato se bomo 18. 4. 2015, ob 18.00 srečali na slavnostni akademiji v letnem gledališču Studenec, kjer bomo drugim predstavili naše delo, predvsem pa bi se radi zahvalili vsem in vsakemu izmed vas, ki vlagate energijo v vzgojo otrok. Veseli in ponosni smo, da ste sprejeli skavtstvo kot način življenja in da vztrajate na tej poti. Želimo si, da bi se na praznovanju srečali vsi aktivni skavtski voditelji ter tisti, ki so pustili pomembno sled na vseh ravneh našega Združenja.

Na prireditvi bodo prisotni tudi predstavniki države, zato vas že sedaj prosimo, da se pravočasno odpravite od doma, ker bomo prireditev začeli točno. 

Poletno gledališče je pokrito, vendar na stranicah odprto. Skavt pozna dobro opremo tudi v slabem vremenu, zato kakšen rokav več ne bo odveč.

Naj bo ta dan res priložnost, da si člani skupnosti voditeljev (SKVO) vzamete čas drug za drugega, se skupaj odpravite na izlet in poveselite s sovoditelji iz cele Slovenije.

V upanju, da se srečamo, vas lepo pozdravljamo.

Ana Grahor in Tadej Uršič

Fotogalerija
2 sliki
skavti puščamo sled
skavti puščamo sled

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.