Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Ustvarimo priložnosti!

Ester Srdarev 05.03.2008
Vabilo na seminar "USTVARIMO PRILOŽNOSTI" je danes prišlo na moj naslov. Ker v vabilu piše, naj to vest razširimo med mladimi, jo pošiljam vsem mladim in malo manj mladim skavtom. Seminar »USTVARIMO PRILOŽNOSTI!«
Velenje, 03. – 06. april 2008

Mladinski svet Slovenije v okviru programa *Mladi v akciji* in v
sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa med 03.04. in 06.04. 2008 v Velenja pripravlja seminar »USTVARIMO PRILOŽNOSTI!«, katerega osrednja tema bodo mladi z manj priložnostmi. Iščemo 80 udeleženk in udeležencev iz vse Slovenije v starosti od 18 do 30 let.

UDELEŽENKE / UDELEŽENCI
- ste lahko tisti, ki vas tema mladih z manj priložnostmi in vas stvar zanima,
- tisti, ki ste se kdaj ukvarjali s temi mladimi,
- tisti, ki menite, da sodite ali pa ste v preteklosti sodili med mlade z manj priložnostmi.

Pridite in delite z nami svoje izkušnje!

Pa še tole: Ne ustrašite se! Ne pričakujemo strokovnjakov, pričakujemo le,da vas tema zanima in da boste delili z nami svoja mnenja in/ali izkušnje.

Delo bo potekalo v skupinah, ki jih bodo vodili mladinski delavci. Nikogar,ki tega ne bi želel, ne bomo posebej izpostavljali.

KDO SO MLADI Z MANJ PRILOŽNOSTMI, O KATERIH ŽELIMO SPREGOVORITI?

Med mlade, ki pogosteje kot drugi naletijo na zaprta vrata zagotovo spadajo mladi, ki živijo v slabih ekonomskih razmerah, socialni stiski ali v krajih,oddaljenih od urbanih središč. To so tudi mladi, ki pripadajo etničnim,spolnim, verskim in drugim manjšinam; mladi priseljenci ali potomci priseljencev. Morda bomo skupaj ugotovili, da smo pri tem tudi koga izpustili.

KAKO SE PRIJAVITE?

Izpolnite prijavnico (na roke ali računalniško) in jo pošljete po elektronski pošti na up@mss.si ali po navadni pošti na naslov: Mladinski svet Slovenije, Linhartova 13, 1000 Ljubljana, s pripisom »Ustvarimo priložnosti!«. Tisti, ki se boste udeležili pripravljalnih srečanj, boste lahko prijavnice izpolnili in oddali že na teh srečanjih.
Zadnji rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2008.

Za kakršnekoli nejasnosti, vprašanja in druge informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 430 12 09, mobilni številki 051 442 004 ali na elektronskem naslovu: up@mss.si. Kontaktna oseba za projekt je Anja Štefanič.

Veselimo se vašega sodelovanja! Razširite vest med mladimi!

Lep pozdrav vsem, Matjaž Štolfa / Mladinski svet Slovenije

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.