Zažiga

20 Zažgi

Prenesi v

Tri tisoči je naš!

V imenu SkavtNET-a, Špela Zalaznik 19.04.2007
SkavtNET se veseli svojega 3000. uporabnika! In vsak dan nas je več. Vsak dan več ljudi. Vsak dan več skavtov. Vsak dan več uporabnikov portala SkavtNET! Preberi si več o tem, kdo je naš 3000. uporabnik in kakšna je sicer statistika obiskovalcev...
(Avtor: Matej Hozjan)
3000. uporabnik skavtskega spletnega servisa je Jure iz Ljubljane 3. Čestitamo mu in se veselimo z njim!

Portal SkavtNET sicer uporablja največ voditeljev veje IV, 18% , takoj pa jim sledijo člani veje PP s kar 17.6%. Izvidnikov in vodnic je 14.3%, drugih voditeljev pa 14.2%. Na petem mestu pa so voditelji PP z 12.8%, ki pa jim tesno sledijo voditelji veje VV z 12.7%.

SkavtNET dnevno obišče več kot 500 različnih uporabnikov, čez dan pa skoraj v vsakem trenutku stran pregleduje vsaj 20 ljudi.

Po prijavah na stran so na prvih treh mestih člani veje PP, voditelji IV in drugi voditelji. Sedaj vemo, kdo ima največ časa =) Ali pa je mogoče najbolj aktiven?

Tri tisoči uporabnik odraža kakovost dela vseh, ki s svojimi prispevki dajete delček sebe skavtom in seveda SkavtNET-u. Hvaležni smo tudi vsem [url=http://www.skavt.net/t/info/skavtnet]sodelavcem SkavtNET-a[/url], ki dnevno žrtvujejo svoj prosti čas za boljši portal.

Ponosni smo, da SkavtNET (p)ostaja osrednja spletna stran v življenju vsakega skavta.

Obdržimo to zagnanost in pripravljenost, da bomo dobili tudi 4000., 5000. ... uporabnika!

Hvala za zaupanje in BP!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.