Dogodek

Praznovanje 100 letnice skavtstva

pred 6171 dnevi
Začetek: 31.07.2007 ob 22:44
Zaključek: isti dan ob 22:45

Zažiga

29 Zažgi

Prenesi v

Te zanima kje boš 1. avgusta 2007

Maja Bertoncelj 21.03.2007
Hej, ti, ki zdaj brskaš po Skavtnetu! Se zavedaš, da tega ne bi počel, če se pred 150 leti ne bi rodil Bi-Pi in če pred 100-imi leti ne bi bilo 1. skavtskega tabora? Najbrž se veseliš, da se je zgodovina razpletla v to smer - pa misliš to tudi kaj praznovati?
(Avtor: Matej Hozjan)
Seveda je tvoj odgovor DAAAAAAA, zato si že sedaj za to pomembno praznovanje rezerviraj 1. AVGUST 2007, ko bo v Ljubljani velika prireditev. Na ta dan bomo v duhu in preko sodobne tehnologije povezani s skavti iz celega sveta. Kaj vse se bo odvijalo boste še pravočasno izvedeli. Če te pa res zelo muči radovednost in si hkrati tudi pripravljen-a pomagati pri prireditvi in s tem pokazati kako ponosen skavt/skavtinja si, pa nam le sporoči. Morda se najde še kakšno mesto v tej častni ekipi zate:)

Več informacij o praznovanju bo objavljenih na internetni strani 100 letnice, ki bo prav kmalu pokukala na svet. Da pa slučajno ne spregledamo kakšnega dogodka, ki ga v ta namen pripravljate na vašem koncu nam pošljite sporočilo z osnovnimi podatki na: maja.bertoncelj@skavt.net - kasneje bo možno dodajati novice direktno na internetno stran.

IN ŠE ENO POMEMBNO OBVESTILO:
Vsi tisti, ki še ne veste kako bi ta pomemben jubilej obeležili v vašem stegu, ste vabljeni na posebno delavnico, kjer bodo predstavljene smernice in ideje za praznovanje (po vejah in skupno). Ta dogodek bo v TOREK, 27.3.2007 ob 19h na ZSKSS.

Bodite pripravljeni na praznovanje!!!


Tinka,Taja, Filip, Andrea in Maja

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.