Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

TŠ Metoda IV 2012

Urša Malavašič, Klepetava panda, Logatec 1 07.09.2012
Kaj dogaja? Najboljša metoda IV v zgodovini. Kdaj dogaja? Dogajala se je od 26. 7. – 31. 7. 2012. Kje dogaja? V Retečah pri Škofji Loki. Komu dogaja: 31. navdušenim udeležencem. Kdo skrbi za dogajanje? Najboljši SVOD. Zakaj dogaja? Da bi se navdušeni udeleženci spremenili v kar najboljše in še vedno navdušene voditelje veje IV.
TŠ Metoda IV 2012 (Avtor: Benjamin Bizant)

Zgoraj našteti suhoparni podatki pa še zdaleč ne morejo opisati vseh dogodkov, ki so se zgodili in povezali udeležence med seboj.

Bili smo Izraelsko ljudstvo Mojzesa v puščavi na poti do obljubljene dežele. Tako smo bili razdeljeni v pet izraelskih rodov, ki so imela puščavska imena. Postali smo Šakali, Škorpijoni, Puščavske kobilice, Kamele in Skakači, ki smo skupaj preživeli nepozaben teden. Preden smo se utaborili, smo morali prečkati reko in odložiti nepotrebne stvari, nato pa smo bili pripravljeni. Začeli smo z delavnico o varnosti pri delu nato pa tekom Metode obnovili vse pomembne teme, ki naj bi jih obvladal vsak IV voditelj. Naučili smo se marsikaj novega in tudi, prej, nekatere suhoparne teme so postale zanimive.

Udeleženci se gotovo strinjamo, da nas je najbolj povezal potep, na katerega smo odšli samo s šotorko in najnujnejšimi stvarmi. Pa seveda taborni ogenj, pesmi, super velika igra, spanje v bivaku, skupna slavnostna večerja... TŠ metoda je bila toliko in še več. Zagotovo je pripomogla k osebni rasti vsakega udeleženca in povečanem številu prijateljev na facebooku :). 

Zdaj pa vsi nestrpno pričakujemo naslednji DSV!

Fotogalerija
30 slik
TŠ Metoda IV 2012
TŠ Metoda IV 2012
TŠ Metoda IV 2012
TŠ Metoda IV 2012
+27

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.