Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Spremenjen režim e-list

Matej Balantič 06.12.2005
Po temeljitem razmisleku smo se v Ekipi SkavtNET odločili, da bodo od 15. januarja naprej iz glavnih državnih e-poštnih list (voditelji lista in liste voditeljev posameznih vej) odjavljeni VSI e-naslovi, ki se ne končajo na @skavt.net. Uvedena bo tudi sinhronizacija vseh poštnih list z dejanskim statusom voditelja (voditelji IV bodo avtomatično prijavljeni na iv-list itd.).
Skavtske e-poštne liste Skavtske e-poštne liste (Avtor: )
Za omenjen ukrep smo se odločili, ker želimo močno omejiti SPAM (nezaželjeno e-pošto, reklame), ki na e-poštne liste prihaja vse bolj pogosto. S takim ukrepom bomo SPAM sporočila z lahkoto preprecevali.

Odkar smo objavili nov SkavtNET je vsakemu voditelju z SkavtNET uporabniškim imenom omogočeno, da v 10 minutah ustvari delujoče SkavtNET uporabniško ime za svojega varovanca oz. sovoditelja. Vse voditelje, ki uporabniškega imena še nimate zato pozivamo, da si do omenjenega datuma preko sovoditeljev priskrbite svoj uporabniški račun.

Od 15. januarja bomo uvedli tudi to novost, da se bodo članstva v SkavtNET skupinah (članstva se ureja v http://moj.skavt.net ) direktno sinhronizirala s poštnimi listami. To torej pomeni, da boste vsi, ki boste 15. januarja člani skupine VODITELJI IV, avtomatično prijavljeni na IV listo za voditelje.

Velja opomniti, da je preko nove SkavtNET uporabniške strani moč urediti tudi preusmeritev e-pošte na drug e-naslov, kar pomeni, da nikomur po novem sistemu ne bo potrebno menjati e-pošte (iz npr. yahoo.com na skavt.net), pac pa si boste morali le urediti preusmeritev iz novega SkavtNET e-naslova (kamor bo prihajala pošta iz e-poštnih list) na svoj stari e-naslov.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na [url=http://www.skavt.net/index.php?servis=podpora&a=vprasaj]SkavtPODPORA[/url]. Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.