Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Sprememba pravil glede odjav

Jamboree 2008 22.05.2008
Rok odjav, v katerem tabornino vrnemo v celoti, zaračunamo pa zgolj 20 EUR rezervacije, smo PODALJŠALI do 1.6.2008. Tako smo se odločili, da stegom, ki so svoje udeležence pozabili odjaviti, ne bo potrebno denarja plačevati iz lastnih sredstev. ODJAVITE torej svoje člane, najkasneje do 1.6.2008 ! Preberi več ->
Kako smo praznovali po argonavtsko Kako smo praznovali po argonavtsko (Avtor: Marko Buček, Marko Čepon )
Sprememba pravil izhaja iz potreb stegov, ki so napačno razumeli pravilo o odjavah. OBVEZNO je potrebno do roka sporočiti, kateri od članov se tabora ne bo udeležil. Neplačilo tabornine namreč še nima efekta odpovedi.

Ker smo ugotovili, da je bilo pravilo slabo razumljeno, si želimo napako popraviti. Zato PODALJŠUJEMO rok za odjavo do 1.6.2008.

Novi roki torej so:

Odjava do vključno 1.6.2008 : zaračuna se 20 EUR (rezervacija) - tudi pri naknadnih prijavah, ostalo se vrne

Odjava po 1.6.2008 : zaračuna se tabornina v celoti


POMEMBNO!!!!!: Vse člane, ki se Jamboreeja ne bodo udeležili je NUJNO POTREBNO do vključno 1.6.2008 PISNO odjaviti na e-pošto jamboree@skavt.net . V kolikor tega ne storite, boste zanje dolžni plačati tabornino v celoti, neglede na to, da je sam ni poravnal.


Vsem, ki smo vam do danes že zaračunali odjavnino, višjo od zneska rezervacije (torej višjo od 20 EUR na osebo), vam bomo znesek v finančnem izračunu popravili, preveč plačana sredstva pa vrnili po zaključku projekta.


Dodatna obrazložitev na pogosto vprašanje "Zakaj menjava udeležencev ni možna":
O neprenosljivosti prijav smo vas obvestili že na začetku skavtskega leta. To je bilo nujno potrebno, da smo zagotovili resnost in natančnost prijav, saj smo že v začetku leta potrebovali čimbolj točno število udeležencev (prenosljivost prijav bi omogočala manipulacije in povzročila nerealno število prijav). Popuščanje pri tem pravilu bi bilo nepošteno in neodgovorno do ostalih, ki so se ga držali.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.