Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Skavtski radio vabi

Mojca, Tolmin 1 23.11.2005
Želimo si, da bi ljudje vedeli, kaj skavti delamo, kdo skavti smo, kaj je naše poslanstvo. Imamo svoj časopis, svojo spletno stran in radio. Naša naloga je le, da to kar imamo, izkoristimo na pravi način. Skavtsko dogajanje lahko na radiu spremljaš vsak četrtek ob 18.15 na radiu Ognjišče. Skavtka oddaja res ni več kot samostojna oddaja. Že eno leto sodelujemo z dijaško oddajo, vendar pa je zato bolj pogosta, oddaja je namreč vsak teden in tako lahko našim poslušalcem povemo več.

Radio ima vsak dom in naš glas lahko tako sliši vsa Slovenija, tebe pa vabim, da pri tem sodeluješ. Naloga ni težka: sporočaj, kaj se dogaja v tvojem stegu in se odzovi na povabilo. Če meniš, da tvoj glas ni radijski, nič zato. Tukaj smo mi, pa ne zato, kar bi imeli kaj primernejši glas, temveč zato, ker nam je v veselje deliti naše vsakdanje z ljudmi, ki poslušajo radio. Prispevaj svojo novico k prepoznavnosti skavtov tudi preko radijskih valov.

Ekipa skavtradia se oblikuje in prav tako tudi uvodni jingl, ki bo z novim letom naznanjal, da oddaja ni le dijaška, ampak tudi skavtska. Redno te bomo obveščali o dogajanju na skavtskem radiu in pogramu, ki ga boš lahko poslušal, tebe pa vabimo, da se nam pridružiš in sodeluješ!

Bodi Pripravljen

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.