Dogodek

Skavtska oddaja na radiu Ognjišče

pred 6045 dnevi
Začetek: 27.12.2007 ob 17:15
Zaključek: isti dan ob 18:00

Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Skavtska oddaja samostojna

Patricija Virtič, Zgovorna mačka, Šentjur 1 13.12.2007
Vsak zadnji četrtek v mesecu bo ob 18. 15 na Radiu Ognjišče na sporedu SAMOSTOJNA, 45 minutna skavtska oddaja. Vabljeni k sodelovanju!
(Avtor: )
Skavtska oddaja, ki je bila na sporedu Radia Ognjišče vsak četrtek ob 18. uri znotraj Dijaške oddaje, je postala SAMOSTOJNA. Vsak zadnji četrtek v mesecu bo celotna oddaja obarvana skavtsko, kar pomeni veliko priložnost za promocijo vseh dogodkov, ki se bodo zgodili.

Pomembno je, da nam o dogodkih sporočite veliko prej, da jih bomo lahko umestili v oddajo in napovednik. Zadnja obvestila in povabila na dogodke sprejemamo do nedelje pred četrtkovo oddajo. Vseh obvestil zaradi časovne stiske ne bomo mogli objaviti, zato vas prosimo, da naj bo obvestilo o dogodku sestavljeno iz dveh delov: krajše vesti, v kateri poveste kdo, kdaj, kje, ob kateri uri, kaj organizira in daljšega povabila, kjer se malo bolj »razpišete.« Ne pozabite na kontaktne podatke. V uredništvu bomo glede na prispela obvestila izbrali eno različico.

Želeli bi si, da bi v skavtski oddaji poročali o čim več dogodkih. Ekipa je maloštevilčna, vendar se bomo potrudili obiskati čim več dogodkov in pripraviti prispevke in reportaže. Tudi zato je pomembno, da nas obveščate o dogodkih, predvsem pa je pomembno, da nas o njih pravočasno obvestite. Kar se bo dogajalo v tednu pred oddajo bomo vključili v naslednjo oddajo, saj se pripravljanje oddaje zaključi tisti petek pred zadnjim četrtkom, ko je oddaja na sporedu. Prav tako vas prosimo, da se naš obisk »pripravite«, kar pomeni, da se dogovorite, kdo bo glavni sogovornik. Veseli bomo, če boste pripravili čim več zanimivih stvari: lahko pripravite uganke, šale, skladbe, reklamacije, radijske igre, različne sogovornike ... Bolj kot bo dogajanje pestro, boljši prispevek bomo lahko pripravili.

Še kot ideja: v stegu imate zagotovo nekoga, ki je bolj spreten z jezikom. Spodbudite ga k sodelovanju! Steg lahko odobri predstavnika za stike z javnostjo (PR), klanovci lahko na ta način služijo, IV pa opravljajo veščino novinarja.

Veseli smo vašega sodelovanja. S skupnimi močmi lahko naredimo skavte bolj prepoznavne in privlačne.

Vse informacije dobite pri Mojci na polc.mojca@siol.net ali 041 323 345.

PRVA ODDAJA: 27. 12. 2007! Vabljeni k poslušanju!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.