Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

SkavtRAZGLEDNICE

Matej Balantič 30.12.2005
Od danes SkavtNET ponuja VEČ! Samo zate smo izdelali nov SkavtNET servis, [url=?servis=razglednice]SkavtRAZGLEDNICE[/url], z luštnim naborom fotografij, ki jih v trenutku spremeniš v svojo e-razglednico. SkavtRAZGLEDNICE ti omogočajo tudi, da VSAKO fotografijo, objavljeno na SkavtNETu (npr. v kateri od novičk), s klikom na gumb spremeniš v e-razglednico! Za pošiljanje razglednic pa se moraš seveda prijaviti!
SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva (Avtor: Neznan)
Na osnovni strani [url=?servis=razglednice]SkavtRAZGLEDNIC[/url] boš našel že predlagan izbor slik, ki si jih v nekaj korakih spremeniš v e-razglednico, ki jo nato pošlješ svojemu prijatelju. Ta nabor slik bomo v kratkem krepko povečali, z tekmovanjem za najboljšo SkavtRAZGLEDNICO.

Če pa ti izbor slik ni dovolj, smo zate pripravili še dodatno novost. Vsako sliko, objavljeno na SkavtNETu (v kateri od novičk v Skavtopisu) lahko spremeniš v svojo e-razglednico. Kako? Ko najdeš željeno sliko, s klikom nanjo odpri novo okno, v katerem se ti pokaže povečana različica iste slike. Nad to večjo različico slike boš našel gumb "Pošlji e-razglednico". S pritiskom na ta gumb se ti bo v osnovnem oknu odprla že pripravljena e-razglednica.

Vse kar moraš sedaj narediti je, da izpolneš nekaj okenc in pošlješ svojo razglednico prejemniku!
Fotogalerija
13 slik
SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva
SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva
SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva
SkavtRAZGLEDNICE na temo skavtstva
+10

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.