Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

SkavtNET se širi!

Matej Balantič 08.02.2006
Po Maticu Trtniku in Eriku Andrašiču, ki sta vstopila v ekipo za podporo uporabnikom smo se razširili tudi v vsebinski ekipi. Pridružili so se nam Špela Zalaznik, Urban Zorc, Darja Stele, Mojca Polc in Bojan Pirnat. Področje odraslih skavtov pokriva Aleš Čerin, področje Združenja pa Alenka Oblak. V Ekipi SkavtNET pa smo Matej Balantič, Gašper Furman, Aleš Curk in Mare ter Katarina Škufca. Spoznaj več o delovanju sodelavcev SkavtNET =>
Katarina Škufca, vsebinska ekipa, ekipa SkavtNET Katarina Škufca, vsebinska ekipa, ekipa SkavtNET (Avtor: Osebni arhivi)

S prenovo SkavtNETa smo prenovili tudi skupino skavtinj in skavtov, ki SkavtNETu vdihujejo življenje. Za SkavtNET skrbi Skupina sodelavcev SkavtNET, ki je razdeljena na vsebinsko, tehnično in podporno "ekipico". Vsebinska ekipa, ki jo koordinira Katarina skrbi za to, da je SkavtNET vedno poln skavtskih in sorodnih vsebin. Poleg že vsem dobro poznanega [url=?servis=skavtopis]SkavtOPISA[/url] s svežimi skavtskimi novičkami, slikicami in dogodki, se vsebinska ekipa pripravlja še na nova servisa, ki bosta objavljena v kratkem: SkavtABC in SkavtKAŽIPOT. SkavtABC bo nekakšna skavtska enciklopedija, po domače "Skavtstvo za telebane", SkavtKAŽIPOT pa bo zbirka uporabnih povezav do strani regij, stegov in projektov, ki jih gosti SkavtNET. Ekipa za podporo uporabnikom je zadolžena za "preventivo", torej pisanje t.i. FAQ člankov (pogosto zastavljena vprašanja), ki jih najdete v [url=?servis=podpora]SkavtPODPORI[/url]. Bolj izrazito pa se ta ekipa (ali bolje: ekipica) ukvarja z [url=http://www.skavt.net/index.php?servis=podpora&a=vprasaj]odgovarjanjem na vprašanja uporabnikov[/url]. Tedensko preko e-pošte prejmemo kar nekaj vaših "klicev na pomoč", na katera Erik in Matic po svojih močeh temeljito odgovarjata. Tretja, morda ne tako opazna, pa je tehnična ekipa. Naloge so v tej ekipi kar razdeljene; Gašper skrbi za vzdrževanje in nadgrajevanje strežnikov ter še za kup stvari, ki jih je težko izgovoriti (vse v povezavi s spletnimi strežniki). Mare skrbi za trženje, koordiniranje in predvsem za oblikovanje SkavtNET-a. Matej pa je zadolžen za izvedbo spletnega portala, torej samo programiranje in vzdrževanje programske opreme, ki teče na portalu. Aleš, Gašper, Mare, Katarina in Matej smo povezani v t.i. Ekipo SkavtNET, ki koordinira in bdi nad delom sodelavcev SkavtNET. Ekipa je valilnica idej in prostor za debate za vsa vprašanja, povezana s SkavtNETom. Članstvo v ekipi je častnega značaja in ne pomeni biti "šef". Kot ste namreč lahko opazili, prav vsak posameznik med sodelavci SkavtNETa predstavlja tisti pomembni člen verige, brez katerega bi SkavtNET težko deloval. Ker si želimo, da bi bil SkavtNET še bolj VAŠ Te vabimo, da se nam pridružiš! Potrebuje pisan nabor talentov, od novinarjev, oblikovalcev, programerjev, inovativnih posameznikov, finančnikov in še in še ... Zagotavljamo Ti, da tiste, ki so pripravljeni zavihati rokave nikoli ne pustimo na cedilu :) Pridruži se nam in SOOBLIKUJ SkavtNET! Kontaktiraj nas na [mail]podpora@skavt.net[/mail]!

Fotogalerija
11 slik
Katarina Škufca, vsebinska ekipa, ekipa SkavtNET
Urban Zorc, vsebinska ekipa
Špela Zalaznik, vsebinska ekipa
Mojca Polc, vsebinska ekipa
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.