Dogodek

Vklop sinhronizacije list

pred 6726 dnevi
Začetek: 22.01.2006 ob 23:00
Zaključek: isti dan ob 23:00

Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Sinhronizacija poštnih list

SkavtNET 15.01.2006
23. januarja bo SkavtNET vklopil avtomatsko sinhronizacijo nekaterih poštnih list z SkavtIMENIKOM. To v praksi pomeni, da boste VSI voditelji, ki ste v SkavtIMENIKU označeni kot aktivni voditelji, prijavljeni na ustrezne poštne liste. Sinhronizacija bo vplivala na naslednje liste: voditelji-list, vv-list, iv-list, pp-list, da-list, mariborska-regija-list, primorska-regija-list, ljubljanska-regija-list.
(Avtor: )
Po 23. januarju se na listo državnega značaja (zgoraj naštete liste) ne bo več moč prijaviti ročno. Računalnik te bo namreč sam, glede na tvoj status v SkavtIMENIKU, razvrstil v eno (ali nobeno) od državnih list.

Primeri:
1) Če si torej označen kot voditelj IV, boš s 23. januarjem avtomatično prijavljen na iv-listo. Poleg vsega pa boš prijavljen še na voditelji-list in ustrezno listo tvoje regije.

2) Če si označen kot Voditelj IV in Voditelj PP hkrati, boš prijavljen na obe (iv-list in pp-list) poštni listi hkrati, seveda pa tudi na voditelji-list in listo tvoje regije.

3) Če si v SkavtIMENIKU označen kot duhovni asistent in voditelj IV, boš prijavljen na naslednje liste: da-list, iv-list, voditelji-list in listo tvoje regije.

4) V kolikor si označen kot voditelj na "drugem" področju, boš prijavljen le na voditelji-listo in listo tvoje regije, ne pa tudi na bolj specifične liste posameznih vej.

V kolikor svojega SkavtNET uporabniškega imena še nimaš, pa bi bil tudi v prihodnje rad prijavljen na katero od SkavtNETovih poštnih list, nemudoma pri svojem sovoditelju zaprosi za SkavtNET uporabniško ime (v [url=?servis=podpora]SkavtPODPORI[/url] si lahko prebereš več o tem, kako si ustvariti uporabniško ime) in seveda poskrbi za ažurno označen status v SkavtIMENIKU.

Če uporabljaš drugo e-pošto (Arnes, uni-lj, gov.si) in se ne želiš "preseliti" na SkavtNETovo pošto, predlagamo naslednje: ustvari si svoj SkavtNET račun (preko sovoditelja) in v [url=?servis=moj]SkavtMOJ[/url] nastavi preusmeritev na tvojo staro pošto (npr janez.novak@guest.arnes.si). Tako bo pošta iz list prihajala na naslov janez.novak@skavt.net in se takoj preusmerila na naslov janez.novak@guest.arnes.si. Kljub temu iz zunanjih, "ne-SkavtNET" naslovov ne boš mogel pošiljati, saj bo pošiljanje na liste omejeno samo za prijavljene SkavtNET naslove.

Za dodatna pojasnila in nejasnosti se obrnite na [url=?servis=podpora&a=vprasaj]SkavtPODPORO[/url].

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.