Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Rezultati nagrade igre "utrinek poletja"

Nina Maležič, Uredništvo SkavtNET 27.08.2013
Tako, pa smo pri koncu nagradne igre, čaka pa nas samo še najbolj prijetno dejanje - razglasitev zmagovalcev nagradne igre.
1. mesto (Avtor: Rok Rakun)

Do 22.8.2013 smo na fb@skavt.net prejeli 9 fotografij, ki so se potegovale za mamljivo nagrado - brezplačne karte za spust z raftom po reki Soči, ki jih podarja podjetje Bovec Rafting Team. Na FB profilu SkavtNET je glasovanje za Naj fotografije potekalo do danes, 27.8.2013 do 12.00, zmagovalca, ki sta si prislužila nagrado, pa sta sledeča:

1. mesto je zasedla fotografija, ki nam jo je poslal Rok Rakun. Fotografija Roka je z visoko prednostjo (141 "všečkov") pometla s konkurenco in tako Roku pridobila dve karti za spust z raftom po Soči.

2. mesto je zasedla fotografija "Skavt Anže in njegov novi prijatelj" (81 "všečkov"), ki nam jo je poslal Matej Lovšin. Matej si je prislužil eno karto za spust z raftom po reki Soči.

Nagrajenca bosta o prevzemu nagrade obveščena po elektronski pošti v nekaj dneh po zaključku nagradne igre.

Čestitke obema nagrajencema in iskrena zahvala vsem, ki ste sodelovali, hkrati pa naj nagrajence spomnimo, da imajo vsi spremljevalci nagrajencev 20% popust pri nakupu karte za spust z raftom po reki Soči ali za katerokoli drugo aktivnost, ki jo nudi podjetje Bovec Rafting Team.

Vse sodelujoče fotografije so objavljene v spodnji galeriji.

Fotogalerija
9 slik
1. mesto
2. mesto - Skavt Anže in njegov prijatelj
Žmohtarija
...
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.