Dogodek

Bovec rafting team

Zaključek nagradne igre "utrinek poletja"

pred 3950 dnevi
Začetek: 20.08.2013 ob 21:55
Zaključek: isti dan ob 22:05

Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Nagradna igra "utrinek poletja"

Nina Maležič, Uredništvo SkavtNET 11.08.2013
Sonce, šotor, taborni ogenj, blato, pot... V poletnem času nastane na naših taborih ogromno lepih in norih fotografij, ki jih lahko deliš z nami.
Rafting (Avtor: Bovec rafting team)

Naloga je preprosta: na fb@skavt.net nam pošlji fotografijo letošnjega poletnega dogajanja pri skavtih - poletni tabori, izhodi, skavtski pikniki... 

Avtorju poslane fotografije, ki bo imela največ všečkov, podjetje Bovec Rafting Team podarja dve karti (ena karta velja za eno osebo) za spust z raftom po reki Soči, eno karto za spust z raftom po reki Soči pa dobi tudi avtor fotografije, ki bo imela druga največ všečkov!

Poleg podarjenih kart imajo vsi spremljevalci nagrajencev 20% popust pri nakupu karte za spust z raftom po reki Soči ali za katerokoli drugo aktivnost, ki jo nudi podjetje Bovec Rafting Team.

Nagradna igra se zaključi 22.avgusta 2013 ob 21.00 uri, naslednji dan pa bomo na FB profilu SkavtNET in na portalu SkavtNET objavili prejemnike nagrad in vse prejete fotografije.

Kako torej sodelujem?

  1. Postani privrženec SkavtNET-a na Facebooku
  2. Pošlji fotografijo poletnih skavtskih aktivnosti na fb@skavt.net
  3. Ko bo fotografija objavljena na FB profilu SkavtNET, klikni Všeč mi je/I like in k temu povabi še vse svoje prijatelje, da si povečaš možnost za prejem nagrade.

 

Fotogalerija
2 sliki
Bovec rafting team
Rafting

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.