Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Rakova steza prireja

Daniel Barba 13.03.2008
Hej! Ti je med vikendi dolgčas? Bi se rad/-a malo sprostil/-a v dobri družbi? Potrebuješ idejo, kam bi se dal/-a ta vikend? Če si na vsa tri vprašanja odgovoril/-a pritrdilno, pozorno beri naprej. Skavti Rakove Steze 1 smo namreč našli rešitev zate. Sklenili smo, da bomo obudili vojniški kulturni dom s filmi po naši izbiri (seveda smo znani po dobrem okusu). Vabimo tebe in tvojo boljšo polovico, tvoje sorodnike, prijatelje in znance, celo tvojo tečno profesorico ali šefa, da pridete in preživite petkov ali sobotni večer na "old-fashion" način.

Odločili smo se, da bomo vrteli izbrane filme po izjemno ugodni ceni - vstopnica je namreč SAMO 2 EURA - in si s tem olajšali plačilo udeležbe na letošnjem vseslovenskem skavtskem taboru (zbralo se bo prek 3000 skavtov - gre za izjemen dogodek, ki ga ne smemo zamuditi). Poleg tega ponujamo še posebno olajšavo za vse tiste, ki bi si v enem večeru želeli ogledati oba filma: ob nakupu vstopnice za drugi film plačate zanj le polovično ceno - torej: za dva filma le 3 EURE (boljše ponudbe nimajo niti tam, kjer so vedno boljši).

Poleg tega bo poskrbljeno tudi za tiste, ki med ogledom filmov radi kaj prigriznejo ali popijejo. Pripravili smo namreč kokice in pijačo po izjemno ugodnih cenah.

Vsekakor se splača priti.

Naj te samo spomnim, da je prav ta teden, 12. 3. 2008, tudi Gregorjevo, slovenski praznik zaljubljenih. Eden dobrih načinov, kako preživeti večer v dvoje, je prav obisk kina. (Spomni tudi svoje starše - prinesi nekaj nostalgije v njun vsakdan;).)

Ta petek, 14. 3. 2008, te čakata filma:

Mali vohuni (Spy Kids, 2000) ob 18.00 (film je mladinski, zato pripelji mlajše brate in sestre) in Ukradeno poletje (Stolen summer, 2002) ob 20.00.


V soboto, 15. 3. 2008, pa si lahko ogledaš:
V iskanju dežele Nije (Finding Neverland, 2004) ob 18.00 in Čokolada (Chocolate) ob 20.00.

Tako ... Ideje si dobil/-a, zdaj pa BREZ IZGOVOROV! Pridi(te) v čimvečjem številu.

Lepo te pozdravljajo

Skavti Rakove Steze 1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.