Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Prijavnice za taborne šole 2008

Ana Justinek 24.05.2008
Na spletni strani http://zskss.skavt.net so na voljo prijavnice za letošnje taborne šole. Opozarjamo, da so prijavnice od letos dalje izključno elektronske, to pomeni, da ne printati starih prijavnic in jih pošiljati v pisarno ZSKSS.
Kako smo praznovali po argonavtsko Kako smo praznovali po argonavtsko (Avtor: Marko Buček, Marko Čepon )
Navodila za prijavo: udeleženec na strani http://zskss.skavt.net pod zavihek "Taborne šole 2008" klikne na prijavnico pod taborno šolo, kamor se prijavlja. Ko izpolni vse zahtevane podatke, klikne na "odpošlji" in prijavnica gre naprej do mentorja (velja za vse TŠ Metode) ali do stegovodje (velja za vse ostale TŠ), udeleženec pa dobi potrdilo o poslani prijavnicni v svoj elektronski poštni predal. Mentor oz. stegovodja pregleda prijavnico in napiše svoje mnenje. Ko jo odpošlje, gre prijavnica direktno na Združenje, stegovodja oz. mentor pa dobi potrdilo o poslani prijavnici v svoj e-poštni predal.

Kdo je mentor? Lanskoletni udeleženci tabornih šol Bodoči voditelj imate mentorja že izbranega, ostalim pa naj prijavnice potrdijo voditelji, ki so vas pri delu najbolj spremljali (voditelj veje, stegovodja).

V primeru tehničnih težav prijavljanja se obrnite na emanuel.vidmar@skavt.net.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.