Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Prednovoletna zabava!

Gašper Cerar, Homec 1 17.12.2006
Bil je mrzel decembrski večer, ko je od mraza kar škripalo, in bila je dvorana, lepo okrašena. Bila je množica skavtinj in skavtov iz vseh koncev in krajev in bila je nepozabna prednovoletna zabava 2006!
Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006. Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006. (Avtor: Matevž Cerar, Tina Žibert)
V dvorani v Grobljah so se v petek, 15. decembra, zbrale skavtinje in skavti, ki so si zaželeli prednovoletnega rajanja. Zvoki največjih uspešnic od 30' let do sodobnih ritmov niso nikogar pustili ravnodušnega in prav vsi so zaplesali in zarajali.

Na odru je svoj show pokazala Marilyn Monroe s soplesalkama, z božanskim glasom je dvorano zatresla Aretha Franklin. V čase dixija so nas popeljali komendski pobje s pravim imenom Stara plošča. Skavtinje in skavte je s svojo navzočnostjo presenetil sam Kralj (rock'n'rolla), za Elvisovim nastopom pa so oder zavzeli delavec, vojak, kavboj in gej, da Village people! YMCA je vse obiskovalce spravila na noge in zarajali so še ob Briljantini. Spice girls so spet našle svoj trenutek slave, za njimi pa sta se na odru pomerili Britney in Christina, a je zmagala slednja. Hey ya! so skavtinje in skavti zavpili, ko so se pojavili malo bolj črni Outkast. V temi in meglici je v divjih ritmih zaplesala Ruslana, za njo pa je, malo na kolenih, malo ne, zapela Saška Lendero. Za dvig temperature v dvorani so poskrbele dekleta Pussycat dolls, za njimi pa še karibska Rihanna. Kmalu so nas spet zabavali Stara plošča in kar iz skavtske pesmarice igrali skavtske uspešnice.

Med prednovoletno zabavo, ki sta jo vodila zelenošpičasti Sašo in v rjavo barvo zaljubljena Sara, so se iskali in celo uspešno našli novi parčki; najhitrejša sta bila Pogi in Špela, ki sta za nagrado prejela vikend paket v tanovi skavtski sobi na vrhu Homškega hriba. Skavtinje in skavti so med prednovoletno zabavo dobro opazovali in glasovali za naj žurerja in naj žurerko. Zmagala sta kranjska deklica Urša in Toni Cerkniški. Tudi onadva se bosta lahko en vikend sproščala na vrhu Homškega hriba v tanovi skavtski sobi.

Zabava je v prednovoletnem in veselodecembrskem vzdušju trajala do sobote, ko je DJ napovedal še zadnjo pesem.

Homški klanovci in noviciat se vsem žurerjem in žurerkam prav lepo zahvaljujejo za prednovoletno rajanje in vas vabijo na prednovoletno zabavo 2007 (no, verjetno... ne vem še... recimo, da bo :).

klik klak za bolj radovedne: http://homec1.skavt.net/zabava/prednovoletna_zabava_2006.html
Fotogalerija
16 slik
Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006.
Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006.
Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006.
Vse to in še več se je dogajalo na prednovoletni zabavi 2006.
+13

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.