Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Potegnili smo vas!

ZSKSS 31.03.2006
Novica, ki smo jo objavili v soboto, 1. aprila, je bila prvoaprilska potegavščina. Jamboree 2011 seveda ne bo v Sloveniji, ampak na Švedskem. Tako novička, kot tudi objavljena spletna stran in e-pošta so seveda izmišljene. Ker tistih, ki smo jih potegnili, glede na odziv ni bilo malo, se jim z nasmehom na ustih opravičujemo in jim želimo vesel (prvi) april!
Jamboree Jamboree (Avtor: )
1. aprila 2006 smo kot "vročo" novico na SkavtNETu objavili naslednji članek:

------------------------------------------------
"Včeraj so nam iz Londona sporočili, da je bila za deželo naslednjega, že 22. Jamboreeja, izbrana Slovenija. Odzivi iz ZSKSS so bili hitri: obljubljajo dobro sodelovanje s taborniki (ZTS) in tudi, da udeleženci ne bodo razočarani! Na vprašanje, kje naj bi se tako velik dogodek zgodil odgovarjajo, da še ne vedo, bo pa to znano v prihodnjem mesecu.

Na ZSKSS napovedujejo, da bodo v kratkem pripravili trop za pripravo Jamboreeja in združili sile z taborniško organizacijo. Govori se tudi o tem, da bi lahko ZSKSS in ZTS ustanovila nov zavod, ki bi skrbel le za pripravo Jamboreeja 2011 in bi imel tudi nekaj zaposlenih.

Za dodatne informacije pišite na [mail]jamboree2011@skavt.net[/mail], cena prijave in ostale informacije v zvezi s prijavo pa bodo kmalu objavljene na

[url]http://jamboree.skavt.net[/url]

Na SkavtNETu vam obljubljamo ažurno pokrivanje te tematike!


Bodite pripravljeni!"
------------------------------------------------

Članek je bil seveda potegavščina, glede na odziv pa smo "potegnili" marsikaterego skavtinjo in skavta!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.