Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Ponovno smo sedli za isto mizo

Peter Skaza 13.06.2006
Regijsko vodstvo MB regije se je tako sestalo in na dolgo in široko predebatiralo dosedanje delo. Kaj vse smo v letošnjem letu izvedli česa smo se lotili. Prav prijetno je bilo pogledati kje vse smo bili in kateri projekti so ugledali luč sveta. Še posedej veseli smo bilo ob podatku, da se MB regiji obetajo ČISTO NAŠI prstori o katerih smo sanjali – in letos postajajo resničnost.
Srečanje Regijskega vodstva Srečanje Regijskega vodstva (Avtor: Peter Skaza)
Regijski odbor MB regije je sedel skupaj. Kar nekaj zadev smo imeli na dnevnem redu. Od pregleda tekočega leta do načrtov za prihodnje mesece. Veseli smo, da se v naši regiji svetlika nova skavtska skupina KRŠKO 1, ki že dela in kaže velik interes - dekleta in fantje so se že prijavili na TŠ Pota, kar nas še posebej veseli. Velika pomoč jim je pri vsem skupaj seveda tamkajšnji župnik Mitja Markovič, ki je tudi sam vrsto let gulil skavtske poti v stegu MB1 ter pri Slovenjegoriških čričkih in Sl. Konjicah. Ponosni smo pa seveda tudi na naše nove prostore, ki se nam po dolgih letih obetajo. Svoje mesto bo tako MB regija dobila na Slovenski ulici v Mariboru (Andreanum). Da bodo prostori čisto naši in jih bomo pričeli uporabljat bo potrebnih še nekaj pridnih rok, da prostore resnično uredimo. Tako,da mi upamo da do konca leta 2006 začnemo delati na »novo« v NOVIH prostorih, za kar smo še posebej hvaležni Mariborski naddekaniji in gospodu metropolitu dr. Francu Krambergerju in njegovim sodelovcem.

Do konca letošnjega leta pa nas tako čaka še tabor »Glej daleč«, JAM in LMB (Luč miru iz Betlehema).

Seveda mimo finančnega poročila ni šlo – le tega je predstavil naš blagajnik Martin Kotnik, Koroška 1.

Na koncu smo sklenili še – DA, piknik bo!!! V začetku septembra se tako dobimo, da se malce »podružimo« in nato s polno paro naprej. Sedaj pa si bomo tudi mi privoščili krajše počitnice...vam pa zaželeli samo : lepe in doživete tabore, kjer koli že boste! Pa DOBER LOV, BiPi in SREČNO POT!

Regijski odbor MB regije

(Tadej, Katja, Andrej, Martin, Peter, Vilma in Danijel)
Fotogalerija
7 slik
Srečanje Regijskega vodstva
Srečanje Regijskega vodstva
Srečanje Regijskega vodstva
Srečanje Regijskega vodstva
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.