Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Obiščite mednarodni skavtski tabor v Izoli

Mica, Eksperimentalna storklja 24.07.2006
Mednarodni tabor Idrijskega klana in noviciata ter čeških in siciljanskih skavtov poteka med Bohinjsko Belo in Izolo. V soboto, 29. julija, ste ob 20. uri vabljeni pred cerkev v Izolo!
(Avtor: )
Klan in noviciat stega Sončnih rudnikov, Idrija 1 sta se v soboto, 22. 7., odpravila na 10-dnevni mednarodni tabor, ki je ob podpori programa Mladina mednarodni kar v Sloveniji. K nam so prišli češki skavti, ki so bili naši gostitelji lani, pridružila pa se nam je še skupina sicilijanskih skavtov.

Skavtska mešanica, ki bo nosila naslov Different cultures - One Europe, bo nedvomo zanimiva, malo pa je bo lahko okusil prav vsak, ki se nam bo pridružil v soboto, 29. julija, ob 20. uri pred cerkvijo v Izoli. Lahko se boste srečali s skavti iz vseh treh držav, pripravljamo pa vam tudi predstavitev tega, kar se nam bo dogajalo na šestih različnih poteh po Sloveniji - med Bohinjsko Belo in Izolo.

Vsi torej lepo vabljeni, da nas obiščete naslednjo soboto! Bodite pripravljeni - mi bomo (po svojih najboljših močeh ;))!

V imenu Krizm mede klana in noviciata Idrija 1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.