Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Nekoč davno davno smo se zbrali, da bi se igrali...

Danijel Mrvoš 07.06.2006
Jaz pa vem nekaj, kar večina od vas ne ve. A vas zanima, kaj jaz to vem? Ha, to pa ne bo zastonj. Skrivnost je dragocena. no prav, vam povem, ampak vsak, ki bo prebral tale članek, mi je dolžan pico. Velja (odgovora NE ne sprejemam). Potem pa naj vam bo.
Malce zabave, smeha in iger. Malce zabave, smeha in iger. (Avtor: Nataša Kovačič)
A veste, kaj smo delali davno davno, točneje 20.4.06? Ne? Naj vam povem - IGRALI SMO SE. Delavnica o igri, organizirana pod mogočno roko DV IV, se je odvijala na ta dan, kjer se je zbrala kar lepa skupina skavtov.

In kako je bilo. Naj odgovrim z besedami enega modrega skavta: "Kjer so skavti zbrani v ne-vem-čigavem-imenu, tam je sredi med njimi vedno žur." In tako je bilo tudi ta dan. V dveh urah smo spoznali nekaj novih iger, obnovili kakšno staro igro, se šli par bansev, postavili dve piramidi (dobili tudi aplavz od mimoidočih) in zaplesali svoj Blues.

Igre smo preizkusili tudi sami: morali smo nasmejat nasprotno skupino, ki je morala ostati čim dlje resna, v krogu smo na klic določene cifre poskusili ujeti bežečega pred sabo, hkrati pa pazit, da te ne ujame tisti, ki tebe lovi, poskusit smo se morali pritihotapit do dveh skavtov z zavezanimi očmi, brez da bi nas onadva slišala, in še in še.

Čas je vse prehitro minil in po dveh urah smo šli nasmejani vsak svojo pot.

In udeleženci: postali so pravi veliki otroci. Navdušeno z vso otroško razigranostjo so se igrali in pri tem zabavali, da je bilo kar veselje gledat.
Fotogalerija
11 slik
Malce zabave, smeha in iger.
Malce zabave, smeha in iger.
Malce zabave, smeha in iger.
Malce zabave, smeha in iger.
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.