Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Naj prostovoljec leta ponovno skavt!

7
Ekipa SkavtNET 15.06.2012
V sredo, 14.6.2012, je Mladinski svet Slovenije pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka na Brdu pri Kranju ponovno podelil nazive Naj prostovoljec in Naj prostovoljka.
Klemen s priznanjem Klemen s priznanjem (Avtor: SkavtNET)

Klemen Premrl je v starostni skupini 20-30 let prejel naziv Naj prostovoljec na predlog Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, kjer "je voditelj skupine mladih in voditelj izobraževanj, še posebej pa je uspešen pri pripravi multimedijskih reportaž na temo prostovoljstva, ki imajo velik vpliv na člane v organizaciji," so utemeljili priznanje organizatorji.

Klemenu ob tej veliki nagradi čestita tudi celotna Ekipa SkavtNET, saj pomembno prispeva k vsebinam na naši strani in z vsem njegovim trudom dokazuje, da je pravi prostovoljec. Video reportaže, ki jih soustvarja, pomagajo pri promociji skavtstva v Sloveniji. 

 

Vsi nagrajenci Vsi nagrajenci (Avtor: Mladinski svet Slovenije)

Prizadevanje pri vodenju v stegu in pripravi usposabljanj je opazil tudi izvršni odbor ZSKSS, ki je sicer Klemena skupaj Janezom Kobalom, Irmo Mediževec ter zaključki vzgojnega namena vseh treh starostnih vej  tudi predlagal za priznanje. 

Čestitke sodelujočim ter vsem skavtskim voditeljicam in voditeljem - takšno priznanje namreč ni le priznanje osebi, ampak prostovoljnemu delu vseh voditeljev in voditeljic v naši organizaciji.

Fotogalerija
2 sliki
Klemen s priznanjem
Vsi nagrajenci

Komentarji (7)

Za komentiranje se prosim prijavi.