Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Naj mladinska voditeljica je Ana Grahor

3
Matevž Cerar 02.07.2013
V sredo, 26. junija, je na Brdu pri Kranju potekala prireditev Naj prostovoljec 2012. Mladinski svet Slovenije je podelil nazive najboljšim prostovoljcem in projektom v lanskem letu, ki so jih izbrali med prijavljenimi na natečaj Prostovoljec leta.
(Avtor: Matevž Cerar)

Letošnja prireditev je bila že 11. tovrstna prireditev, častni pokrovitelj projekta je predsednik republike, g. Borut Pahor. Tudi tokrat so organizatorji podelili 9 ključnih nazivov: Naj prostovoljec in Naj prostovoljka v treh starostnih skupinah, naziv Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski voditelj in Naj mladinski projekt ter še dve posebni priznanji. Na natečaj je bilo prijavljenih rekordnih 64 projektov ter 187 posameznikov. 

Izvršni odbor ZSKSS je na natečaj prijavil lanske uspešne projekte: tabor gorenjskih čet Kvajdej 2012, tabor voditeljev Ogenj v meni 2012, mednarodni ekološki projekt Save our world in mestno orientacijsko tekmovanje Urbanacijo, za naziv Naj mladinski voditelj pa Ano Grahor iz stega Ajdovščina-Šturje 1 in Matijo Urha iz stega Ilirska Bistrica 1.  

Naziv Naj mladinska voditeljica 2012 je prejela Ana Grahor. Priznanje si je prislužila z vodenjem skupine mladih skavtov, organizacijskim delom ter vodenjem izobraževanj v Združenju. 

To priznanje je hkrati potrditev in spodbuda za celotno naše Združenje, zato se lahko skupaj veselimo in z navdušenjem zremo v prihodnost. 

O podelitvi priznanj je poročala tudi Radio-televizija Slovenija in Planet TV (7 minuta prispevka).

Fotogalerija
13 slik
Naj prostovoljec 2012
Naj prostovoljec 2012
Naj prostovoljec 2012
Naj prostovoljec 2012
+10

Komentarji (3)

Za komentiranje se prosim prijavi.