Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Načrtovalni vikend DV veje IV

Nataša Kovačič 13.12.2005
Novo razširjeno državno vodstvo veje IV se je 10. in 11. decembra v Izoli pripravljalo na naslednja tri leta. Poleg načrtovanja se je dogajalo še marsikaj … Člani razširjenega DVV IV smo se srečali v Izoli, kjer smo načrtovali delo po tropih. Kaj smo sklenili in kakšne ideje smo imeli, boste videli v naslednjih treh letih, zaenkrat pa vam lahko povemo, da smo mislili že na taborne šole, tečaje za vodnike, takšne in drugačne delavnice za voditelje in še in še.

Ker pa smo v DVV IV dobili nekaj novih članov, je konec tedna v Izoli imel tudi pridih spoznavnega vikenda, tako da smo si nekaj časa vzeli tudi za druženje in odkrivanje skrivnosti en drugega. Tako smo odkrili, da je Gvido glasbeni talent, da zna naš DA peči kokice, da nekateri ne marajo pečenih rib …

In kdo sestavlja DVV IV?
Državno vodstvo v ožjem pomenu besede so Tina Sajovic, Matevž Strgar (odgovoren tudi za IV strani na internetu) in DA Janez Kobal; odgovornost za TŠ in metodo prevzemata Damjana Kern in Gvido Cigale, za TZV Ana Justinek ter Simon Drnovšek, za tehnične delavnice Nataša Kovačič in Janez Hozjan, pregled nad dogajanjem v Skavtiču pa bo imela Maja Franko.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.