Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

NOVO- SkavtKAŽIPOT!

Ekipa SkavtNET 19.04.2006
Nikakor ne najdeš strani veje IV? Se ne spomniš, kakšen je naslov strani Luči miru iz Betlehema? Iščeš vremensko napoved in vozni red vlakov? Da se boš lažje znašel na straneh stegov, tropov, poverjeništev, projektov, skavtskih organizacij, da boš lažje in hitreje našel koristne informacije itd., smo naredili [url=http://www.skavt.net/?servis=kazipot]SkavtKAŽIPOT[/url]- storitev, kjer smo na enem mestu zbrali in organizirali različne povezave. Če poznaš še kakšno, jo lahko dodaš tudi ti!
(Avtor: Jasna Žabota)
SkavtKAŽIPOT je namenjen objavljanju povazav na vse skavtske strani in strani s koristnimi informacijami. Sodeluješ lahko tudi ti. Če poznaš še kakšno povezavo, ki smo jo mi spregledali, klikni na [url=http://www.skavt.net/?servis=kazipot]SkavtKAŽIPOT[/url] in dodaj svojo povezavo.

Vsi stegi ste vabljeni, da pregledate povezave na vaše stege in nas, v kolikor kaj ni v redu, o tem obvestite na [url=mailto:skavtopis@skavt.net]skavtopis@skavt.net[/url]. Če strani vašega stega sploh ne najdete, pa povezavo dodajte kar sami!

Želimo vam veselo uporabo [url=http://www.skavt.net/?servis=kazipot]SkavtKAŽIPOTa[/url]!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.