Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

NEW HORIZONS 2007 - mednarodni seminar v Sloveniji

Trop za pripravo New Horizons 2007 24.03.2007
V Nazarjah bo od 22. do 27. aprila 2007 potekal mednarodni seminar o vlogi duhovnosti v skavtstvu. Organizira ga ICCS v sodelovanju z ZSKSS, namenjen pa je članom katoliških skavtskih organizacij iz Evro-sredozemske regije.
(Avtor: )
Nameni seminarja so:
- okrepiti zavest o vlogi vere v razvoju mlade osebe
- okrepiti element duhovnosti v programu dela katoliških skavtskih organizacij
- omogočiti razvoj programov in aktivnosti osredotočenih in oprtih na katoliško vero
- podpirati odgovorne za duhovnost v nacionalnih organizacijah

Udeleženci bodo skupaj odkrivali značilnost evropske družbe danes, potrebe mladih v tej družbi in kako lahko katoliško skavtstvo odgovori nanje. Seznanili se bodo z načrtovanjem programa, duhovnosti, ter poskušali odkriti nove potrebe mladih v naši družbi in naših skavtskih organizacijah. Ne bo pa zmanjkalo časa tudi za druženje, spoznavanje, izmenjavo izkušenj, aktivnosti v naravi, mednarodni večer,...

K sodelovanju na seminarju so povabljeni predvsem odgovorni za duhovnost in program na regionalnih in nacionalnih ravneh, člani regijskih in državnih vodstev in vsi, ki imajo že izkušnje na tem področju ali pa bi jih radi pridobili.

Prijavnina je za vse udeležence 150 EUR, udeleženci iz Slovenije prispevajo znesek v višini prispevka za TŠ, ostalo krije Združenje.

Prijave zbiramo do 30. 3. 2007, zato pohitite! Prijavnica vas čaka na Združenju, za vse dodatne informacije pa se lahko obrnete na:

- viljem.kaucic@skavt.net
- klavdija.kralj@skavt.net
- mojca.campa@skavt.net

Srecno pot (do Nazarij:)!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.