Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Matevž Strgar izvoljen za glavnega tajnika MSS

Matej Cepin 16.06.2006
V četrtek, 15. junija 2006 so potekale volitve v organe Mladinskega sveta slovenije - krovne organizacije nacionalnih mladinskih organizacij v Sloveniji.
matevz matevz (Avtor: )
ZSKSS je ena od ustanovnih članic Mladinskega sveta Slovenije, v katerem skupaj s političnimi podmladki, ZTS, Mladinskim cehom, SKAMom, slovensko podežensko mladino, ŠKISom, ŠKUCem in drugimi mladinskimi organizacijami sooblikujemo mladinsko politiko in skušamo krepiti prisotnost mladinskega dela v Sloveniji.

V preteklem mandatu sem kot član ZSKSS mesto podpredsednika MSS za izobraževanje zasedal Matej Cepin, ki sem v tem mandatu za isto mesto kandidiral preko Društva mladinski ceh. Za glavnega tajnika pa je s strani ZSKSS kandidiral Matevž Strgar.

Predsednik je že tretjič postal Matjaž Štolfa (Mladi forum Socialnih demokratov), ki je v tesnem boju s 15:14 premagal tabornika Tineta Radinjo. Ostala podpredsedniška mesta so zasedli Janez Tomšič (Nova Generacija SLS), Matic Bizjak (Mlada liberalna demokracija), Martina Vuk (Mladi forum socialnih demokratov) in Sebastian Kovačič (Mlada Slovenija). Več na http://www.mss.si.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.