Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Kaj dogaja v Mariborski regiji?

Katja, načelnica MB regije 23.11.2005
V lanskem skavtskem letu se je na območju naše regije dogajalo kar nekaj zanimivih zadev, letos pa se prav tako obeta veliko zanimivega: LMB, duhovne vaje za voditelje, Beli jelen in še marsikaj. V lanskem skavtskem letu se je na območju naše regije dogajalo kar nekaj zanimivih zadev... Sprejeli smo Luč miru iz Betlehema, potem smo se člani naše regije lahko udeležili Bolfenka (orientacije za PP) po obronkih Pohorja. Tukaj je še JAM - regijsko srečanje skavtov naše regije. Srečanje je nosilo ime "Preseči mi pot" in so ga skupaj pripravili steg Zreče 1 in Sl. Konjice 1.Seveda ne smemo pozabiti na TakSi, regijski tabor čet v Čepincih, katerega se je udeležilo prek 200 izvidnikov in vodnic. Lepo vreme in navdušeni udeleženci so tako pripomogli k temu, da je tabor v VELIKI meri uspel.

Leto je bilo tako polno zanimivih zadev, ki se dogajajo za nas in za naključne obiskovalce, katerih smo vedno veseli.

Leto, ki se je komaj dobro začelo, pa nam ponovno prinaša veliko lepih in zanimivih reči. Kot prvo, ne smemo pozabiti Luči Miru iz Betlehema, ki k nam prihaja 16.12.05 ob 18h in ga bomo sprejeli v Stolni cerkvi v Mariboru. Prav tako se pripravlja še prireditev na katero bomo povabili tudi mestne "veljake".

Nato se obetajo duhovne vaje za voditelje MB regije, med 6.1. in 8.1.06 v Cirkulanah. Duhovno obnovo bo tokrat vodil p. Janez Papa, sicer duhovni asistent stega Maribor 1.

Ustavimo se še v mesecu februarju, ko se bo zgodil "Beli jelen" nad Uršljo goro. Gre za zimovanje PPjevcev naše regije. V omenjenem mesecu se bo zgodil še "svet regije" in morda še kakšna "skrita" stvar ... Sevda ne smemo pozabiti,da se Regijsko vodstvo odpravlja še na obiske stegov ... upam, da nas bodo sprejeli ... ;)

To je le nekaj stvari, ki se odvijajo v naši regiji ... verjamemo, da jih je kar nekaj se "Skritih" in prav je tako! ;)

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.