Zažiga

20 Zažgi

Prenesi v

Il Padrino Dela Scout program

Smuk 05.05.2007
Il Padrino Dela Scout, počasi se bliža zadnji rok za prijavo 5.5.2007, če bi se res radi zavrteli v mafijskih krogih in povečali svoje "veze", vam svetujem, da izkoristite priložnost. Da vam povečam zanimanje vam bom približno predstavil program, ki se bo odvijal na plesu =)
(Avtor: )
Ja, ves ples je zasnovan na mafiji in eni osebi Godfatherju. In prav je, da je tudi vzdušje temu primerno. Zato se bo že začetek oz. sprejem začel z varnostniki in ... v gangerskem stilu.

Nadaljevalo se bo z različnimi igrami (na srečo), kjer boste lahko dobili res zanimive in izvirne nagrade. Sledil bi krajši prigrizek in nato ples, v ritmih klasične mafijske in seveda tudi kaj novejše glasbe. Mafijski ples seveda ne more obstajati brez edinstvenega Godfatherja in tako smo ga tudi mi povabili, da se nam pridruži. Seveda je sprejel :) in tako bomo imeli na plesu posebnega gosta. Za njega morate vsi, ki boste prišli imeti pripravljeno podkupnino (namig: podkupnine so vedno v rumenih kuvertah, če pa bodo rumene premalo jih lahko spravite tudi v zelene), ki mora biti izvirna, da bo naš gost zadovoljen.

Če še vedno niste prepričani ali bi prišli ali rabite samo več informacij jih dobite:

Branko Lampret ( branko.lampret@skavt.net , 031334124 )
Jerica Novak ( jerica.novak@skavt.net , 041273762 )
ali na naši spletni strani http://koroska1.skavt.net/prijava.html

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.