Dogodek

Il Padrino dela Scout

Il Padrino Dela Scout

pred 6128 dnevi
Začetek: 19.05.2007 ob 19:17
Zaključek: isti dan ob 22:00

Zažiga

26 Zažgi

Prenesi v

Il Padrino Dela Scout

Smuk 03.05.2007
Il Padrino Dela Scout... Skavtski mafijski ples ;) Predstavljaj si množico ljudi , moške v črnem, ženske v krvavo rdečem in vsi se vrtijo v istem ritmu, ritmu glasbe , ki se ji ne upa vsakdo pridružiti. Si upaš ti ?
Il Padrino dela Scout Il Padrino dela Scout (Avtor: Smuk)
Če si upaš pridružiti tej množici, si zapomni to. Ples se bo odvijal 19.5.2007 v gasilskem domu v šmartnu pri Slovenj Gradcu (Koroška). Začetek bo ob 19.00 - XX:XX . Možno je tudi prenočiti.

Na plesu se bo vrtela klasična mafijska glasba ob kateri se vam naježijo lasje, odvijala se bo tudi igra pri kateri se boste lahko potegovali za lepe nagrade. Na plesu bo prisoten tudi poseben gost iz Anglije. Tam je znan pod vzdevkom Godfather. Po njem so že posneli par filmov , tako da če bo kdo imel kakšno vprašanje zanj... ;)

Na plesu bo obvezno imeti moški oblečene črne obleke, ženske pa večerne obleke primerne za ples. S seboj prinesite tudi podkupnino za botra (ni ga pametno razjezit) in 2€ vstopnine na osebo. Pa če ma kdorkoli preveč peciva doma naj ga prinese, da ga bomo skupaj pojedli ;)

En lep mafijski pozdrav :)

Več na http://koroska1.skavt.net/ples.html

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.