Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

IO na poletnem potepu

Sabina - Optimistična muha 27.08.2007
Ideja je nastala iz potrebe po sprostitvi in druženju. Ampak bilo je nemogoče se odločiti za "nič delati." In tako se je izvršni odbor, z eno gostjo iz pisarne, odpravil na izhod, kjer smo se sprostili, družili in še delali. Izkupiček ni bil slab!
Fotografije izhoda IO, avgusta 2007. Fotografije izhoda IO, avgusta 2007. (Avtor: Matej Černetič)
Tudi IO-jevci, "stari, poročeni ..." (od tistih, ki smo se odpravili, pa res že skoraj vsi!), se kdaj pa kdaj zasanjamo v lepe popotniške dni, ko smo grizli kolena na taborih ali pa sopotnikom v vagonu parali ušesa z melodijami na suho. Zato smo želeli v naš kratek enonočni izlet zbasati vse. 20 minut vožnje z vlakom in kakšnih 90 peš, pa nam je kljub obupni napovedi uspelo, da smo ostali suhi in zadovoljni v kočici sredi gozda. Velika miza in štedilnik, okrog in okrog pa nebroj dišečih drevesnih listov. Ah, kaj si človek sploh še lahko želi! Večer je minil v kuhanju, prepevanju in neskončnih pogovorih do jutra. Z mislijo na kavo nas je prebudila sveže spočita načelnica, ki pač ni mogla vedeti, da smo komaj zatisnili oči. Navajeni vsega hudega - kaj pa je to za nas! Po dveh urah spanja nas je misel na delo, ki nas čaka, izstrelila pokonci, in ob načrtovanju strateškega sveta, ki se bo zgodil drugi vikend v septembru (7. in 8. sept.), smo kar prekipevali od energije. Popoldne smo v našo družbo sprejeli še Tomaža in Manco iz ŠL2, z njima smo prijetno pokramljali ob okusnem kosilu na ognju. Zaključili smo s pregledom dogajanja na področju priprave vseslovenskega jamboree-ja, pa tudi pospravili smo za sabo! Čisto na koncu se je še izkazalo, da tudi naslednje srečanje bo! Ena naivka je namreč zgubila stavo in bo pekla palačinke iz cele škatle jajc.
In zdaj se vprašate - kje je sploh fora tega ultra kratkega instant izhoda!? Kaj ne veste, da so vse dobre in vse pomembne stvari tri!
Prva, IO mora delati in mora delati dobro. Druga, IO mora jesti in mora jesti še bolje. Tretja, IO se mora zabavati, da se boste vi lahko zabavali. Ja, tako pač je! Bi-Pi!
Fotogalerija
11 slik
Fotografije izhoda IO, avgusta 2007.
Fotografije izhoda IO, avgusta 2007.
Fotografije izhoda IO, avgusta 2007.
Fotografije izhoda IO, avgusta 2007.
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.