Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

"Hvala" staremu in "Srečno" novemu vodstvu ljubljanske regije

Barbara Seničar – Družabna srna 04.10.2009
V nedeljo, 4. 10. 2009, se je na prečudovitem travniku pred zavodom Sv. Stanislava dogajal Svet ljubljanske regije. Piko na »i« so krasnemu ambientu ob sončnem zahodu dodali veseli obrazi delegatov in ostalih udeležencev Sveta.
Novo vodstvo ljubljanske regije Novo vodstvo ljubljanske regije (Avtor: Barbara Seničar in Žiga Nastran)
Glavna tema Sveta regije so bile (poleg potrditve letnih poročil odbora in poročila o preteklem mandatu) VOLITVE NOVEGA REGIJSKEGA ODBORA ZA MANDAT 2009-2012.

Tri-letni mandat so s tem Svetom regije zaključili: načelnica Petra Pucelj Lukan iz Šentjerneja 1, načelnik Tomaž Senečič iz Ljubljane 3, regijski duhovni asistent Gregor Lavrinec iz Komende 1 ter člana sedaj že bivšega regijskega odbora Domen Lukan iz Breznice 1 in Barbara Seničar iz Brezovice 1.

Petro je nasledila novoizvoljena načelnica Irma Mediževec iz Železnikov 1, ki je prejela 100% glasov. Za Tomaževo nasledstvo pa sta se pogumno borila kar dva kandidata. Novoizvoljeni načelnik Marko Možina iz Škofje Loke 1 je z 58,62% glasov za las prehitel Jaka Matičiča, ki je zbral 41,38% glasov. Regijski duhovni asistent Janez Burja iz Loške doline 1 je prejel 100% in nasledil Gregorja Lavrinca.

Svet ljubljanske regije je poleg 29 delegatov obiskala tudi načelnica ZSKSS Barbara Pavlakovič. Staremu vodstvu se je zahvalila za ves trud in opravljeno delo na področju ljubljanske regije ter čestitala novim ter jim zaželela vso srečo in obilo veselja pri delu in skrbi za najštevilčnejšo regijo – Ljubljansko regijo!
Fotogalerija
14 slik
Novo vodstvo ljubljanske regije
Delegati
Volitve
Volitve
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.