Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Himna Marmeljade 2011

1
Regijski odbor primorske regije 14.01.2011
Uporabi svojo ustvarjalnost in napiši, uglasbi ter pošlji svoj predlog za himno Marmeljade 2011, ki se bo odvijala 2. in 3. julija 2011 v Postojni in njeni okolici.
skavtfest 2010 skavtfest 2010 (Avtor: irena mrak)

Draga volkuljica in volčič, vodnica in izvidnik, popotnica in popotnik ter (bivša) voditeljica in (bivši) voditelj!

Dobro napni svoja ušesa, kajti za vse vas – ustvarjalne in glasbene primorske duše je tu izvrstna prilika, da se pokažete, opozorite nase in na svoje glasbene in ustvarjalne talente.

Ne se ustrašit … pri tem ni pomembna ne starost, ne spol, ne kraj in ne steg od koder prihajaš … Pomembno je le, da napišeš in uglasbiš pesem, ki bo govorila o:

  •  Marmeljadi na splošno
  •  letošnji temi in geslu Marmeljade – VODA NA MLIN – ZA BOLJŠI SVET!
  •  skavtskem bratstvu in prijateljstvu
  •  skavtstvu na splošno


Tvojo glasbeno stvaritev nam pošlji v kakršni koli glasbeni datoteki (mp3, wav …) skupaj z naslovom avtorja na elektronski naslov: kristina.kovacic@skavt.net do 30. aprila 2011.

Do 15. maja 2011
bo žirija pregledala in poslušala vaše prispevke, se odločila za najboljšega in objavila rezultate. Najboljšega čaka nagrada ter seveda čast, da bo njegovo pesem prepevalo vsaj 400 skavtskih grl na Marmeljadi.

Glasba nas povezuje že od vsega začetka skavtstva. Verjamemo, da nas bo tudi na letošnji Marmeljadi in da bo med nas prinesla še lepše vzdušje!

Fotogalerija
5 slik
skavtfest 2010
logotip primorske regije
skavtfest 2010
skavtfest 2010
+2

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.