Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Dubaj alias Brinjeva gora

Ana Grahor 18.01.2009
Zbujamo se v verjetno najbolj mrzla jutra v letu. Pa smo si rekli: Zakaj se ne bi odpravili nekam na toplo? Ja, Dubaj bi bil kar primeren.
Brinjeva gora Brinjeva gora (Avtor: Tamara Stražar)
A gremo z avtoj? (to je poseben samostalnik, ki pomeni "tvoj avto", v tej obliki pa se lahko uporablja le v vprašalnih stavkih).

In smo šli... No, v našem internem slovarju Dubaj sicer predstavlja Brinjeva gora nad Zrečami, ampak to je že druga zgodba.

Če bi upoštevali zunanjo temperaturo, ne bi mogli reči, da nam je podvig ravno uspel. A mi smo imeli druge vire toplote - dišeče čajne svečke, okusne tortilje, napete partije enke, osrečujoče kartice, ubran zvok glasilk in kitare ter veliko dobre volje, pozitivne energije in ambicioznih idej... Da smo pridno analizirali, debatirali, načrtovali in končno postavili poslanstvo ter vizije novega državnega vodstva veje IV.

Sedaj pa nas čaka še veliko dela, da besede postanejo dejanja. Pri tem pa nam lahko pomagate prav vsi, ki ste kakorkoli povezani z magičnimi besedami: veja IV v ZSKSS.

Da bi tudi v novem letu bili vedno pripravljeni, vam želi Državno vodstvo veje IV - Tamara, Franci, Simon, Mateja, Marko, Barbara, Andraž, Katarina in Ana.
Fotogalerija
14 slik
Brinjeva gora
Brinjeva gora
Brinjeva gora
Brinjeva gora
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.