Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Danes je zasijala luč!

Matej Balantič 20.11.2005
Danes, v petek 25. novembra, smo na splet postavili nov Slovenski skavtski spletni dom. Je svež, aktualen in predvsem privlačen. Seveda še zdaleč ni končan, saj ga bomo razvijali še naprej. Že danes delujejo najnujnejše funkcije - SkavtOPIS, SkavtPODPORA, SkavtFORUM in novost - SkavtIMENIK. Poleg vsega tega smo pripravili še eno novost in sicer portal SkavtMOJ, kjer lahko preusmeriš pošto, zamenjaš geslo, voditelji pa še mnogo, mnogo več ...
Gašper, šefe :o) Gašper, šefe :o) (Avtor: ekipa SkavtNET)
SkavtOPIS
SkavtOPIS niso le bivše novice, so tudi koledar, fotoreportaže in stegovi utrinki v enem. Je prava mala zbirka skavtskih dogodkov, slik in pričevanj. Vanj lahko prispevate vsi! Na prvi strani SkavtNET si lahko ogledate hiter pregled najnovejših novic iz vseh področij, ob kliku na servis SkavtOPIS (lahko tudi vtipkaš spletni naslov: skavtopis.skavt.net) pa boš lahko pogledal vse novice, zbrane po posameznih podpročjih. Vsaka novica ima lahko pripet koledarski dogodek ali galerijo slik, vse pa so med seboj tudi povezane v zgodbe (tako so novičke na temo Jakca povezane med seboj, zato ti SkavtOPIS ob branju ene, ponudi povezavo na vse ostale jakčeve novičke).

Moj SkavtNET
SkavtMOJ je servis, ki je namenjen TEBI. Zaenkrat si je v njem moč nastavljati novo geslo, spreminjati podatke v profilu (ki jih vidijo tudi drugi v SkavtIMENIKU) in preusmerjati e-pošto. Kmalu bo možno tudi nastavljati, član katerih e-poštnih list si, katere novice želiš, da se ti prikazujejo na prvi strani in še več!

SkavtIMENIK
Imenik je ena izmed pomembnejših novosti. Do te storitve imajo dostop samo uporabniki SkavtNET. Če je uporabnik tudi voditelj (to si nastavi v profilu, potem pa mu more potrditi še kateri od voditeljev stega) lahko išče med vsemi uporabniki SkavtNET v Sloveniji. Če uporabnik ni voditelj, pa lahko išče med uporabniki svojega stega IN tistimi uporabniki, ki v profilu nastavijo, da je njihov profil javen (to storiš v Moj SKavtNET). Imenik ponuja relativno sveže (uporabniki si jih lahko spreminjajo sami) podatke o imenu, priimku, naslovu, skavtskem imenu, stegu, telefonskih številkah in e-poštah.

SkavtFORUM
SkavtFORUM z rahlo prenovljeno podobo ostaja to, kar je bil. Kraj, kjer se srečajo skavti iz cele Slovenije, soočijo kakšno debato tudi z ne-skavti in se nasploh "majo fajn" !

SkavtPODPORA
Zaradi pomanjkanja časa je v tem trenutku Podpora pravzaprav samo zbirka pogosto zastavljenih vprašanj in nastavitev za e-pošto. Kmalu bo podpora postala pravo informacijsko središče za pomoč uporabnikov.


Kot vidite smo se zelo potrudili in približali SkavtNET vam, uporabnikom. Veseli bomo kakršnekoli pohvale, graje in predloga, ki ga boste poslali iz servisa SkavtPODPORA. Opozarjamo, da razvoj SkavtNETa še zdaleč ni končan. Ko smo začeli, nas ne ustavi več nihče =)
Fotogalerija
4 slike
Gašper, šefe :o)
Kinzi, tajnica
Mare, baje je deloholik :o)
Matej, pravijo, da bo deloholik ...

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.