Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Dan odprtih vrat v Skavtskem okoljskem centru

Klara Vidmar 25.08.2014
Kdaj ste bili nazadnje v Kočevskem Rogu v našem Skavtskem okoljskem centru? Vas je pot že sploh kdaj zanesla tja? Kaj veste o skavtski hiši sredi roških gozdov? Ste kdaj razmišljali, da bi tam preživeli svoje zimovanje, izhod, poletni tabor ali načrtovalni vikend voditeljev?
Skavtski okoljski center (Avtor: )

ALI STE VEDELI …


… da naš Skavtski okoljski center (SOC) ponuja 32 udobnih ležišč, opremljeno kuhinjo, jedilnico, veliko skupno sobo, kopalnice s tuši …?
… da taborni prostor v okolici hiše sprejme do 60 taborečih?
… da okoljski center ponuja številne programe, ki jih lahko v SOC in njegovi okolici izvedete sami ali pa jih za vas izvedejo usposobljeni skavtski vodiči?
… da je SOC odprt tudi za druge organizacije, katerim poleg prostora lahko nudimo tudi podporo pri programu, predvsem na področju okoljske vzgoje.
… da bo 5. septembra 2014 ob 10.00 in 16.00 tam potekal DAN ODPRTIH VRAT za organizacije, šole in vrtce in 6. septembra 2014 ob 10.00 za vse skavte!?
… da vam bodo vodiči Skavtskega okoljskega centra predstavili zgodovino skavtske hiše in naše okoljske programe, ogledali si boste muzejsko sobo o žagi Rog  ter se udeležili okoljskih delavnic?
… da bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo!?
… da vam lahko, za večje skupine, uredimo prevoz iz železniške postaje Uršna sela do Skavtskega okoljskega centra, če želite?

Skavtinje in skavti, vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 6. septembra ob 10.00 uri na žagi Rog in o Skavtskem okoljskem centru izveste še kakšno zanimivost, ki vas bo navdušila.


Prijavite se na  soc@skavt.net do 1. septembra in si zagotovite vstop skozi odprta vrata!
Za več informacij pišite na soc@skavt.net ali pokličite 031 210 944.

Lokacija: http://soc.skavt.net/lokacija

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.