Dogodek

Božičkovci

pred 5992 dnevi
Začetek: 22.12.2007 ob 11:07
Zaključek: 01.01.2008 ob 11:09

Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Božičkovci ''Mesto, kjer se uresničijo otroške sanje''

Kristjan Pucko 12.12.2007
Skavti iz stega Beltinci 1 skupaj s številnimi soorganizatorji in udeleženci pripravljamo posebno praznično dogajanje namenjeno za vse tiste, ki še verjamejo v moč prazničnih sanj.
(Avtor: )
Dobrodošli v čudežno mestece Božičkovce v katerem se uresničijo marsikatere skrite želje… Skavti iz stega Beltinci 1 skupaj s številnimi soorganizatorji in udeleženci pripravljamo posebno praznično dogajanje namenjeno za vse tiste, ki še verjamejo v moč prazničnih sanj.

V času med 22. 12. in 31. 12. bomo v okolici beltinske cerkve s postavitvijo pravega mesteca (stojnice, labirint, škratkovo mesto, jelka želja…) ter pestrim kulturnim in zabavnim programom razveseljevali tako otroke kot mlade po srcu. To dogajanje se bo odvijalo vsak večer med 18.00 in 21.00 uro, sam projekt pa se bo zaključil s slovesnim silvestrovanjem na prostem.

Celotna prireditev bo potekala na prostem in je namenjena širši javnosti, predvsem pa družinam z otroki. Med stalne dogodke bomo vključili praznično ponudbo različnih stojnic (od okraskov do toplega čaja), tematske delavnice za otroke in mlade, ogled božičnih filmov in risank, raziskovanje posebnega labirinta in škratovega mesta, bazar igrač, osrednjo zgodbo »Božičkovec« ter petje prazničnih pesmi.

Med posebne dogodke pa bomo vključili akcijo Luč miru iz Betlehema, postavljanje in krašenje jelke želja, obe župnijski polnočnici, sprevod luči z baklami in angelom, tekmovanje med Štefani/ Štefanijami, osrednjo slovesnost ob državnem prazniku, obisk bolnih otrok v bolnišnici ter kot zadnje še silvestrovanje na prostem. Vsak večer bomo poskušali narediti čimbolj pester in zanimiv, zato se splača priti v »Božičkovce«, še posebej ker bo vse »oranžno« od skavtskih škratkov.

Obišči http://bozickovci.skavt.net za več informacij!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.