Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Boljša SkavtPODPORA

Matej Balantič 11.04.2006
Danes smo v portal vključili izboljšano SkavtPODPORO. Glavna izboljšava gre k sistemu razvrščanja vprašanj, ki skrbi, da pravo vprašanje najde pravega "strokovnjaka". Poleg tega boste svojim vprašanjem tudi enostavno sledili in tako imeli možnost, da vsak trenutek pogledate, kaj se z njim dogaja. Od danes vprašanj ne sprejemamo več na e-naslovu, ampak le še na [url=?servis=podpora]SkavtPODPORI[/url].
SkavtPODPOA SkavtPODPOA (Avtor: )
Sistem je zasnovan po principu foruma, tako da lahko uporabnik vzpostavi debato s svetovalcem, vse objave pa se zbirajo na enem mestu, tako da svetovalec lahko takoj vidi, za katero težavo gre. Skupaj z novim sistemom pa bomo tudi znotraj ekipe sodelavcev poskušali razviti bolj učinkovit režim odgovarjanja.

Kljub temu prosimo za razumevanje, kadar svojega odgovora ne prejmete dovolj kmalu. Ker celoten SkavtNET temelji na prostovoljstvu, včasih ne zmoremo vsega opraviti pravočasno. Tudi zato te znova vabimo, da se nam pridružiš - tokrat predvsem kot član svetovalcev SkavtNET. Če meniš, da bi lahko svoj čas in splošno znanje iz računalništva prispeval v dobrobit slovenskega skavtstva, se obrni na [mail]matej@skavt.net[/mail].

Seznam pogosto zastavljenih vprašanj: [url]http://www.skavt.net/?servis=podpora[/url]
Postavi svoje vprašanje: [url]http://www.skavt.net/?servis=podpora&a=vprasaj[/url]

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.