Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Bivši voditelji na Ogenj v meni 2012

Ana Grahor, trop za Ogenj v meni 2012 02.04.2012
Iztekajo se zadnji dnevi za prijavo bivših voditeljev, zato pohitite!
Jambore 2008 (Avtor: Tina Skok)

Od ognja do ognja teče skavtsko življenje. In nekje vmes se ob kakšni majhni sapici, nasmehu, pogledu, dotiku … prižge še en ogenj. Tisti ogenj v nas. Tisti ogenj, ki zagori v srcu in lahko segreje srca drugih. Zaradi tega ognja voditelj ponoči ne spi. Razmišlja o svojih skavtih. Razmišlja in prosi Tistega z vžigalico, naj ogenj nikoli ne ugasne!

Letos poleti je priložnost, da si vzamete nekaj časa zase. Letos poleti je priložnost, da naložite kakšno poleno na svoj ogenj in se spomnite trenutka, ko ... Želimo si, da bi bil to tabor vseh skavtskih voditeljev, tudi tistih, ki niso več aktivni v stegih.

Upamo, da tudi v vas še vedno gori pravi ogenj skavtstva. Zato vas, vse bivše voditelje in voditeljice, vabimo, da se nam pridružite 10. in 11. avgusta v Šmihelu pod Nanosom na taboru voditeljev Ogenj v meni 2012.

Prijave potekajo do 1. junija.

Bivši voditelji boste nastanjeni skupaj na delu travnika, kjer boste lahko postavili svoje šotore. Organizatorji šotorov ne bomo priskrbeli. Imamo pa na voljo nekaj postelj (za mlade mamice&nosečnice), zato nam sporočite, če potrebujete ležišče.

Bivši voditelji se boste lahko vključili v vse dele programa, ki se bodo izvajali za udeležence (delavnice, pot preživetja, športne igre ...). Za otroke bo takrat poskrbljeno varstvo.

Več o taboru lahko izveste na spletni strani tabora ali na facebook profilu Skavtinje in skavti. Za vprašanja pa smo na voljo na ogenjvmeni@skavt.net.

Se vidimo!

 

Trop za tabor voditeljev Ogenj v meni 2012

 

 

Fotogalerija
11 slik
Glej daleč
Glej daleč
Glej daleč
Vihar upanja
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.