Dogodek

Smrtonosno vozilo 2008

pred 5401 dnevi
Začetek: 19.04.2008 ob 07:00
Zaključek: 20.04.2008 ob 06:59

Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Alarm! Smrtonosno vozilo 2008

Nejc Jurkovič 21.01.2008
Z dobrim namenom obveščamo vse inženirje-razvijalce, voznike-kaskaderje, menedžerje-oglaševalce, zdravnike-kirurge, navijače, varnostnike, mehanike, novinarje in vse ostale, da bo komendski klan 5. aprila letos spet organiziral najbolj smrtonosno tekmovanje z vozili v našem kraku galaksije.
(Avtor: )
Za tiste, ki še ne veste, kaj je to, naj povem, da je to ne le dirkanje z vozili domače izdelave, ampak celostna preizkušnja za celotno ekipo, ki zajema poleg obvladovanja velikih hitrosti tudi dobro načrtovanje, še boljšo izdelavo, promocijo in navsezadnje tudi telesno in duševno kondicijo celotne ekipe. Za tiste, ki še niso videli lanskoletnega razdejanja, sem izbral nekaj filmčkov, ki jih lahko ogledate tukaj: http://www.youtube.com/view_play_list?p=94F51179F2E739B4

Za tiste, ki točno veste, za kaj se gre, pa iz izkušenj iz prejšnjih tekmovanj toplo priporočam, da skrbno načrtujejo lahko, vzdržljivo vozilo s kar najmanjšim koeficientom zračnega upora in kotalnega trenja, s kar se da dobro vodljivostjo, bočno stabilnostjo in dobrimi zavorami in seveda tudi splošno dobro varnostjo.

Vozniki se že začnite usposabljati za velike hitrosti na simulatorjih (letalski bodo za prvo silo zadostovali), odgovorni za zunanji vtis naj pripravijo dobro, psihološko učinkovito reklamo, ker tudi to šteje k skupnemu rezultatu. Vabljeni so tudi navijači, seveda pod pogojem, da bodo striktno upoštevali varnostne napotke organizatorjev.

Trenutno je internetna stran še v izdelavi, prav tako je še v pripravi tudi tekmovalna proga. Prav kmalu bo vse jasno in ne preveč nevarno napisano na http://smrtonosno-vozilo.skavt.net.
Fotogalerija
6 slik
+3

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.