Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

3,2,1 - Dan Zemlje 2006!

Bogdan Magajna 27.03.2006
Kdaj že poteče zadnji rok za oddajo prijave projekta ob Dnevu Zemlje 2006? Kje bi lahko poklepetal s svetovnimi strokovnjaki za klimatske spremembe? Koliko Zemelj zahteva moj življenjski stil? Na prvo vprašanje ti odgovorim že zdaj: 2. april 2006, vse ostale pa najdeš v nadaljevanju...
(Avtor: )
Kdaj že poteče zadnji rok za oddajo prijave projekta ob Dnevu Zemlje 2006?
To pa že vrabčki čivkajo: Trop za okoljsko vzgojo tvojo prijavnico nestrpno pričakuje do 2. 4. 2004. Prijavnico najdeš na spletni strani Dneva Zemlje 2006 [url=http://tov.skavt.net/dz]tov.skavt.net/dz[/url].

Bi klepetal s svetovnimi strokovnjaki za klimatske spremembe?
Petek 21 aprila obišči spletno stran [url=http://www.earthday.net]www.earthday.net[/url] in v živo spremljaj debato z svetovnimi strokovnjaki o klimatskih spremembah. Lahko jim boš postavil tudi svoja vprašanja ali pa se z esejem na temo letošnjega Dneva Zemlje potegoval za nagrade.

Koliko Zemelj zahteva moj življenjski stil?
Si se kdaj vprašal koliko Zemelj bi potrebovali, če bi si vsi prebivalci Zemlje privoščili tako porabo energije vode in ostalih dobrin, kot ti? Obišči spletno stran [url=http://www.earthday.net]www.earthday.net[/url], vpiši nekaj osnovnih podatkov in rezultat te bo gotovo osupnil! Program omogoča tudi izračun na katerih področjih lahko največ prispevaš k pravičnejši rabi dobrin na Zemlji!

Veliko eko-navdiha pri pripravi okoljskih projektov ob Dnevu Zemlje 2006 ti želita Trop za okoljsko vzgojo in Bine!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.