Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Nova številka Skavtiča!

Ana Špes, uredništvo Skavtič 21.12.2012
Nov Skavtič te že čaka v nabiralniku.
Naslovnica Skavtiča (december 2012) Naslovnica Skavtiča (december 2012) (Avtor: Skavtič)

Se nameravate odpraviti v gore v zimskem času in niste popilnoma prepričani, da veste, na kaj morate biti še posebej pozorni? Kakšne nevarnosti prežijo na vas? Brez skrbi, odprite tokratno številko Skavtiča in izvedeli boste še monogo več.

Tudi to kdo so vsi imenovani voditelji v tem in prejšnjem Skavtskem letu. Da morda niste pozabili kateremu zaželeti vso srečo na njegovi voditeljski poti in mu čestitati za opravljen korak voditelja. Od te številke Skavtiča se tudi ne boste več spraševali, kakšna je najboljša sekira? Kakšno je najbolje kupiti in na kaj morate biti pozorni. Izdelovali smo tudi angelčke in medenjake in samo za vas vse poslikali in objavlili!

Za brezčasne romantike pa tokrat samo v tej številki: zvezdna karta! Naj noči ne bodo le za spanje in bodite prepričani, da vam niti ponoči ne bo več dolgčas. Z zvezdno karto v roki, lahko raziskujete naše vesolje.

Da boste prepričani, da se Skavtski koledar ne konča 21. decembra ... DARILO za vse skavtinje in skavte! SKAVTSKI KOLEDAR 2013!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.