Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Škalska liga 2007

Štefan Erman 16.03.2007
Še nikoli slišal? Ni čudno, saj ne gre za skavtsko, temveč taborniško akcijo... Velenjčani vabijo na zabavno taborniško tekmovanje. Tokrat še posebej skavte! ŠKLTB 2007 – Škalska Liga, Ka Te Briga 2007

Tudi letos se bo v Škalah pri Velenju odvijalo tradicionalno zabavno taborniško tekmovanje »Škalska liga, ka te briga…« in sicer že kar sedmo zapored! Tekmovanje se bo odvijalo v soboto, 07.04.2007, na znani lokaciji pred OŠ Škale! Tema letošnjega tekmovanja naj bo še skrivnost, lahko pa povemo da bo tekmovanju potekalo s kančkom pridiha visoke obletnice našega gibanja!

Na tekmovanje vabimo tudi člane ZSKSS in ZBOKSS, da se bomo imeli še boljše!

Prav tako letos nismo pozabili na humanitarni namen tekmovanja in sicer bo imelo tekmovanje humanitarno noto, zbrane stvari pa bomo podelili v dobrodelne namene.

Vsi, ki si želite tekmovanja udeležiti vabimo da si ogledate našo spletno stran ali pa nestrpno čakate na novo številko Tabor-a, kjer bo objavljenih več informacij.

Spletna stran tekmovanja: http://skalska.rutka.net ali http://cdv.rutka.net

Torej, če se radi zabavate, kaj novega naučite, imate radi adrenalin, ali pa bi radi spoznali kakšnega novega prijatelja in živite v duhu taborništva, ste vabljeni tudi VI!

Lep pozdrav, »ka te briga!«

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.