Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

"Naredi nekaj zase" ...

p. Tomaž 19.10.2007
... je geslo, ki mi je prišlo na misel pred leti, ko sem bil v notranji stiski zaradi preobremenjenosti z delom in študijem. Morda si tudi ti ta trenutek v stiski, zato ti predlagam nekaj možnosti, da v času novembrskih praznikov narediš nekaj zase. Morda pa poznaš prijatelja ali prijateljico, ki bi ji svetoval-a, da si vzame čas zase, za molitev, poglobitev vase, osebnostno in duhovno rast. Sicer pa za praznik Vseh Svetih želim, da globlje doživiš povezanost s tvojimi najbližjimi, ki nas čakajo na drugi strani.


IGNACIJANSKE OSEBNO VODENE DUHOVNE VAJE Z UVAJANJEM V MEDITACIJO
v Domu duhovnih vaj v Logarski dolini, od 26. oktobra zvečer do 31. oktobra. Do prave sreče in miru lahko pridemo le preko odkrivanja bogastvo notranjega sveta, v katerem se srečamo z Božjim pogledom brezpogojne ljubezni. Voditelji s. Štefka Logar, p. Tomaž Mikuš in p. Primož Jakop ti bodo pomagali vstopiti v ta notranji svet in te uvajali v skrivnost molitve in razločevanja duhov, pa tudi preprostih načinov umirjanja in meditacije.
Podrobnosti in prijave: s. Štefka Logar,Tel.: 03/ 838 90 15 Mobi: 031 264 049 ali 041 273 146.

MOLITVENO SREČANJE MLADIH
na praznik Vseh Svetih, v četrtek, 1. novembra, ob 20. uri, v cerkvi Vseh Svetih na ljubljanskih Žalah. Vsi mladi lepo povabljeni k tej molitvi, ki jo bo vodil g. nadškof Alojz Uran.

DUHOVNE VAJE ZA OSEBNOSTNO RAST
v Domu duhovnih vaj v Logarski dolini od 2. novembra zvečer do 4. novembra opoldan. Duhovne vaje vam bodo pomagale ozavestiti pretekle življenjske izkušnje in jih povezati v smiselno celoto osebne zgodovine odrešenja. Duhovne vaje vodijo s. Štefka Logar, p. Tomaž Mikuš in p. Primož Jakop. Podrobnosti in prijave: s. Štefka Logar.

ŠTUDENTSKA SKUPINA ZA OSEBNOSTNO RAST
Nauči se soočati s svojimi težavami, ceniti sebe, zaupati drugim, izraziti svoja čustva, dobro uporabiti čas. Naredi nekaj zase in se udeleži delavnic za razvijanje pozitivnega občutka lastne vrednosti, ki se bodo odvijale vsak 1. in 3. torek v mesecu v Mali dvorani pri Sv. Jakobu na Gornjem trgu 18.
Program vodita p. Tomaž Mikuš in Mateja Suhadolnik. Informativno srečanje bo v torek, 23. oktobra 2007, ob 18. uri na MIC-u, Ulica stare prave 11.

Pozdrav v Gospodu!
p. Tomaž Mikuš DJ, študentski duhovnik v Ljubljani
Mobi: 041 352 696, E-pošta: tomaz.mikus@rkc.si

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.