Zažiga

20 Zažgi

Prenesi v

Znamke za misijone – še enkrat!

Ester Srdarev 24.01.2007
Vsem, ki že zbirate znamke za misijone – Bog povrni! Vsem, ki jih še ne, lahko začnete ta trenutek - in naj vas k temu spodbudi tudi spodnje pismo.
Znamke Znamke (Avtor: Joane Cahil, ZDA)
Gospod Franc Saksida iz Trsta, ki z veliko natančnostjo in skbnostjo ureja in sortira te znamke, nam je napisal:

»Pred nekaj dnevi sem dvignil znamke v Misijonski pisarni v Ljubljani in med njimi našel tudi sporočilo, da so znamke zbrali odrasli skavti iz Fužin. Iskreno se vam zahvaljujem za to – tudi v imenu naših misijonarjev, ki so tako zelo potrebni naše pomoči in molitve.

Če vam bo uspelo še kaj nabrati, se vam toplo priporočam. Oprostite mi tudi, če se ne bom mogel zahvaliti za vsako pošiljko, kajti spravljanje znamk mi vzame ves moj prosti čas.

Dovolite, da vam ob tej priliki pošljem tudi moja voščila za blagoslovljeno, zdravo in uspešno leto 2007.« Prisrčen pozdrav. Franc Saksida

To je to. Ko boste naslednjič pospravljali stare kuverte, odtrgajte ali odrežite prej znamko stran (pazite, da je ne poškodujete !)in jo shranite. Vsak eno, dve, tri, ... kmalu jih bo tisoč. Lahko jih pošljete v Misijonsko pisarno v Ljubljani, Kristanova ul. 1, lahko temu gospodu na naslov Ul.Biasoletto 125, 34142 Trst, Italija, lahko pa jih oddate tudi meni, ko se bomo naslednjič srečali.

Do takrat pa lep pozdrav in pridno zbirajte zanmke.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.