Dogodek

Gasilska

Pomoč domu duhovnosti Kančevci - čiščenje gozda

pred 5881 dnevi
Začetek: 18.04.2008 ob 13:00
Zaključek: 20.04.2008 ob 12:00

Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Uspešna delovna akcija v Kančevcih – vabimo na novo!

Milan Anžič 13.03.2008
Akcija čiščenja hoste za potrebe ogrevanja doma v Kančevcih je bila uspešno izvedena. Udeležilo se jo je dvanajst skavtinj in skavtov iz bratovščin Štepanja vas in Ptuj in njihovih prijateljev. Nova akcija: 18.-20. april.
Gasilska Gasilska (Avtor: Milan Anžič)
Večina nas je prišla v petek. Sobotni, delovni dan, smo naprej začeli s sv. mašo, sledil je obilen zajtrk, potem smo šli pa na delo v hosto pri Rotundi. Delo je teklo v veselem skavtskem duhu, vseeno pa smo bili ob koncu dneva kar utrujeni.

Kljub naši dobri volji, da naredimo čim več, smo družno ugotovili, da je potrebno pripraviti še eno tako akcijo. Drevje je požagano, potrebno ga je spraviti do roba gozda. Najbolje je, da se organizirajo skupine (5-7 članov), od katerih ima eden motorno žago, s katero lahko pripravlja oz. očisti posekano drevje, ki ga ostali spravijo na kup, od tu pa se zvleče s traktorjem. Na tak način bi lahko delalo tudi 50 oseb. Bratje kapucini so bili še kako veseli naše pobude.

Skavtinje in skavti,odrasli in mladi, prijatelji Doma duhovnosti v Kančevcih, ponovno vas vabim na delovno akcijo v aprilu, za vikend od 18. do 20. aprila.

Bivanje in hrana je zastonj, potrebna je delovna obleka in zaščitne rokavice. Pa seveda dobra volja, kakšna kitara za večerno druženje in skavtski duh naj bo zraven!

Prijave zbiram do 15.04. na email: svas@siol.net, za dodatne informacije sem na voljo na GSM 041 529 557 - popoldne oziroma na stacionarni telefon 01 54 28 037.

Bodite pripravljeni!

Milan Anžič, BOKSS Štepanja vas
Fotogalerija
6 slik
Gasilska
Delo v gozdu
Čiščenje gozda
Čiščenje gozda
+3

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.